Buraya bu postu açma hayali insana ayrı bir huzur veriyormuş. 24 ağustosa sezeryan günü almıştım. Bebeğim makat geliş olduğu için sezeryan dedi doktorum. 37. Hafta icin de karar verdik buna. 19 ağustos da kontrolüm vardı bir de sezeryan icjn tahlil verecektik. Ayın 17 si karnimda sürekli toplanıp durdu minigim. Agrım da hafiften oluyodu. Ertesi gün hiç bisey yoktu takı akşam 8 e kadar. Lavaboya gittim tam klozetten kalkicam fos diye su geldi ayın 18 i bu arada. Suyum gelmis anlayacağınız. Hastaneyi aradım önce bilgi verdim gel dediler. ama nasıl akıyo şu, karnım indi hafifledim sanki. Hastaneye gittim nst ye bağladılar. Açıklığa baktılar 1cm. Şancı yok görünmüyor da. Akşam 8 de yemek yediğim icjn hemen almadılar da ameliyata. Saat 20.30 da gittim hastaneye gece 23.00 de bebeğimin kalk atıslari zayıfladığı için acil aldılar ameliyata zaten bebek de dönmemişti her türlü sezeryan kaçınılmaz oldu. Spinal oldum hiç bisey hissetmedim ameliyat çok rahat geçti. Özel hastanede oldum. Kendi doktorum yoktu ama nöbetçi doktor da çok iyiydi sağ olsun. Ameliyattan sonra odaya çıktım bebeğimi gördüm o aj her sey geciyo sutum hemen geldi şükür emzirdim de. Sanki emdikçe aci hissetmiyorum. 4 saat sonra kaldırdılar ilk kalkış çok kötüydü benim 10 adim attım atmadım bayilmisim zaten 😅. Ama pes etm3dim. Sürekli yürüdüm hareket ettim şükür şimdi 14 gün oldu işlerimi yapıyorum. Sadece ayakta çok kalırsam ağrım oluyor bir de spinal iğne yeri ağrıyor çok ayakta kalırsam. Şükür bebeğim de iyi ben de iyiyim. Tavsiyem bol bol yürüyün bir de sezeryan olacaklar için diyorum 2 takım pijama götürmüştüm bana yetmedi en az 4 takım olmalı en azından üst olmalı acaip terledim ben hava da sıcaktı şansıma ama anestezi etkisi de fazla. Hatta şu anda sıcaktan yüzümde alerji ve goguslerimde kızarmalar oldu. Elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Darısı tüm anne adaylarının başına. Çok pozitif diyemem ama pozitif yine de 😊. Bu arada 37+6da doğum oldu erken gelmek istedi bizimki 🙏💕