Ajda_3452 Ben bugün kontrole gıtım bebegın 8 haftalık dedi folıdoce diye vıtamın yazdı ama kalp atışı fotoğraf bıle vermedi bılgısayar dan bıle gostermedı normal mı
Kokenilya Ajda_3452 ben de ilk gittiğimde kalp atışı dinletmemişti doktorum özel ve kaliteli bir hastanede olduğum halde ki oranın sağlık personeliydim. Sebebini de şöyle açıklamıştı. Oraya belli bir ısı yayıyormuş ultrason probu. Bazen bu kadar küçük bebeklere zarar verebiliyor. Önümüzdeki ay dinletmem daha doğru oluyor demişti. Bilginiz olsun. Tedirgin olmayın 🌸
Cgdm34 Ajda_3452 sen neden doktora bır sey demedın sana kalp atısını ve ultrason fotografını vermek zorunda o zaman ne dıye doktorluk yapıyor devlet hastanelerı bu konuda ne yazıkkı yetersız hepsı olmasada bellı bır kısmı dıyeyim😌
Annesininportakali53 Ajda_3452 devletten devlete değişiyor başka devlet varsa yakınında ona git benim ilk gittiğim devlet hastanesi aynı senin gibiydi şimdi gittiğim devlet hastanesi detaylı detaylı anlatıyor kalbin lobuna bile bakiyorlar detaylı usg gibi renkli fotoğrafını veriyorlar her seferinde ve çok net
Deletedmom_110 Ajda_3452 Canım devlet hastaneleri ilgisiz alakasız olmalarından sebep usg fotosu kalp atışı dinletme falan yapmıyorlar özele gidersen verirler foto🌸
Meltem99- Bende devlete gidiyorum 14. haftadayim ultrason vermiyor bende telefon dan çektim kalp atışlarını dinletmedi ben neden kalp atışı yok dedim dalga geçer gibi al senin merakını gidereyim dedi 3 snbile sürmedi kapattı hemen
ilaydaa61 Devletede gittim özelede devlettede dinleyip ultrason vermişlerdi çokta ilgilendiler hastaneyle alakalı bir durum olabilir