Ezgicrt Oğlumuz olacak ve isim bulamıyorum kuranı kerim de geçen bir isim istiyoruz yardımcı olur musunuz arkadaşlar ❤️
PrensesAnnesiiiiiiiii Ezgicrt benim oğlumun adı Muhammed Yusuf Kur an da geçen isimler Harun Musa Elyesa Salih Talut İbrâhim Zekeriya Nuh Adem Aklıma bunlar geldi
Ezgicrt Ecarve babası Ömer olmasa ilk onu düşünmüştum hatta evlenmeden önce bile bir oğlum olursa Ömer koyacam derdim☺️
Yagmurrr_ PrensesAnnesiiiiiiiii İbrahim ismi çok güzel bende onu takmak istiyom ama esim cinar ege olsu diye tutturdu 8 aydir anlasamiyoz cocuk doğacak neredeyse çok bencil bu adam ya
minikkusummm Ezgicrt kuranda geciyormu bilmiyorum acikcasi ama Ömer, Hamza ve Yusuf cok güzel bence :)
Rumika Ezgicrt ben Zahid ismini çok beğeniyorum, ama kızım olacak inşallah ayrıca eşim Türk ismi dışındakilere mesafeli 😬
Betulsen34 Ezgicrt Bebeğimiz Ali Emir koyduk. Ali; yüksek makam sahibi demek Diğer oğlum Ahmed Faruk Ahmed; Övülmeye değer Allaha şükreden demek. Ikisininde maşallahı var huy olarak
Yagmurrr_ Ezgicrt benim eşim kendisi takmak istiyorum sizce benim de hakkım değil.mi kendimi çok değersiz hissediyorum
Ezgicrt Yagmurrr_ kesinlikle sizinde hakkınız ne biliyim her zahmetine katlanıyoruz isminde fikir beyan etmekte en doğal hakkımız