Busraaksel Kızlaaar bugün çatı muayenem sonrası nişanım geldii ne zamana gelir acaba bebişş 😍😍 38 olduk şu ann
fatmaa37demi5 Busraaksel tam olarak nasıl oluyor nişan acaba. 36. Haftamdayim anlayamam diye korkuyorum bazen
Lesyaca Busraaksel bende dün çatı muayenesi oldum benimde o şekilde geldi hatta kanamam oldu bekliyorum 2 gündür gelen giden yok🤷🏻♀️ 38+4
Mlkysf Busraaksel bana da çatı muayenesi yaptıktan sonra kanaman gelebilir endişe etme dedi.O gün değil ama ertesi gün çok az kan geldi.Sonra perine masajı yaparken elime çok az sümük gibi bir akıntı geldi bu nisandi galiba kurcaladigim icin mi oldu emin değilim yarın görcez bakalım 😀
belmayamac Busraaksel Benim çatı muayenesi olmadan bugün kendiliğinden geldi 39+0 sonra kontrole gittim açıklık var mı diye kontrol etti doktor 1cm falan dedi, düzenli ama düşük sancılarım çıktı rahim ağzım da yumuşamamış daha. İnanılmaz sancılar gelip gidiyor 5 gündür 🫤
Busraaksel belmayamac Bir avazda doğurup kucağına al yavrunu inşallah ister istemez hepimiz sancı çekeceğiz mecbur ama sonunda kavuşmak var iyi düşünelim iyi olsun inşallah 🙏🏼
pinapino Busraaksel Bende dün çatı muayenesi oldum 2cm açıklık varmış, yaklaşık 6 saat sonrada nişanım geldi, 40 haftalık hamileyim çok merak ediyorum bende doğum ne zaman olur, beklemek psikolojikmen çok yoruyor artık