Neslihan1935 Kızlar 38. Haftadayım . Pıhtı gibi hafif sarımtırak bi akıntı geldi ama jole gibi düşünün kıvamını sizce nişan yakın mıdır ?
Deletedmom547899 Neslihan1935 bir kere mi geldi? Benimde bugün geldi o tarz jel gibiydi değişik ağrınız var mı 38+1 haftaligim bende
northandmother Neslihan1935 bende de geldi hatta üstünden bir kaç gün geçince az az kahverengi damla geldi bende nişan değildir diyip üstüne düşmedim ama aynı şekilde sarı böyle jöle gibi nohuttan da büyüktü 🙄
Kubra_miray_szr Neslihan1935 o nişan değil 39 haftalarda geliyor zaten ve doğum çok yanaştığı için bendede oldu 2 defa 37 haftadayim ..nişan kan olarak bilinir herkes nişan diyor ama yanlış bilgi doktorunuzada sorabilirsiniz isterseniz ben sormuştum Dr 🤗🤗 sizin sezeryan mi olacak
Neslihan1935 Deletedmom547899 evet bugun geldi ama asiri cok bisey değil nohut tanesi buyuklugunde bi pihti. Ağrım var ve yururken batiyor nefesimi kesiyor
Turkerg Bende surekli geliyor jole/sumuk gibi akinti. 39+1 deyim. Nisan dediginiz pembemsi kahvesi oluyor aslinda
sudeyl16 Bence nişan değil dediğiniz bende 39 dayım devamlı o tarz akıntılarım oluyor ama kanlı olması gerekiyor nişanın azda olsa
Neslihan1935 sudeyl16 acaba bi kac gun boyle olup sonra mi kanli gelecek diye dusunuyorum ilk gebeligim bilgim de yok
tatliiannnee sudeyl16 aynen öle ben ilk hamılelıgın de kırmızı geldı hatta ilk adet olurken gelır yaa öleydı suyumda geliordu zaten
Cigdemalp Neslihan1935 illa kankı olması gerekmez kahverengi de olabilir görünce anlarsınız akıntının olması gayet normal benim ceviz büyüklüğünde gelmişti bi kaç kere
Neslihan1935 Kubra_miray_szr normal olacak insallah ama sancim var ve ben cati muayenemi gecen hafta oldum o da biraz daha tetikliyor dogumu ve herkes 40 da doguracak diye kural yok 😂😂 saglikli olsunlar da haftalari onemsiz