Ebruliiiiiii Soruyorumm benim kızında öyle asla açmıyor yüzünü detaylıda bile doktor yarım yamalak bakabildi 50 dk uğraştı 😅
Seymoshh Soruyorumm ay benimkide öyle maalesef çarşamba günü muayeneye gittim dr 3 boyutlu resim alacaktı tam 10 dk uğraştı kadın ama nafile eliyle hep kapattı yüzünü bu çarşamba kontrole gideceğim belki bi poz yakalarız🤦🏻♀️
hulya_6363 Soruyorumm kafaya takma canm bnm oğlumda öyleydi nezaman bKsak eli yuzundeydi 32.haftada anca yandan görebildik ozaman da eli cenesindeydi .şimdi doğdu hala elini yüzüne götürür 🙂
Tuanakuzey Renkli ultrasona girdim ne güzel yüzünü görcem diye ama elile kapatmış göremedim ve ne zaman gitdiysem eli o şekilde benimkininde
Soruyorumm Seymoshh bu gün doktor cok uğraştı sağa dörüm sola döndüm öksürdüm göbeğimi salladık ama bana mısın demedi
Nurcantas65 Bende 30 da bacak bacak üstüne atmışdı,elide yanağındaydı.Sonra sırtını döndü en son 36 da hafif yüzünü döndü.suan 38 iz ne halde bilmiyorum 😅
Soruyorumm Nurcantas65 bir keyifçi daha 28.haftada ayaklarını alnına çekmişti cinsiyetşni de cok zor gösterdi nazlı bizimkiler ya
Soruyorumm hulya_6363 eşim yüzünden kafama taktım bu gün doktora sordu doktor da yaramazlıktan yapıuyo dedi ama eşimi tanıyom kolunun yukarda olmasını taktı kafaya bana da taktırdı vesvese geldi içime
hulya_6363 Soruyorumm ultrason da nelere takılıyoruz ama dogunca bakıyorsun boşuna takmışım diyosun:)
Elif_korkmaz38 Soruyorumm birde ultrasonla bakıldığında hiç hareket etmiyo uyuyo oluyo sürekli ama normal zamanda çok hareketli hiç durmuyo
Glsn07 Soruyorumm benimde hep eli yüzündeydi halada öyle bir sefer sadece yüzünü gösterdi o kadar ama hep hamileliğim boyunca elli yüzündeydi