Elif23- Kızlar 7.haftama girdim bugün ama düşük tehlikem var doktor progestan verdi kullanmaya başladım yeni aranızda kullanan var mı faydası oluyor mu çok
minnakannesi08 Elif23- kesinlikle çok faydası var canım bebeğin rahme daha iyi tutunmasini sağlıyo düşük önlüyor en önemlisi
ilknurrruzn Elif23- Bende kullandım canım düşük tehlikem vardı.100 mg den 200 mg ye çıkarmıştı doktorum. Ayıma girdiğimde hiç bir tehlike kalmamıştı, yani hap iyi geldi vs diyemem olacağı varsa zaten olur sen içini ferah tut Allah kucağımıza almayı nasip etsin🤲🏻🌸
Melisakeskinn Elif23- ben kullandım iğne de vuruldum düşük tehlikem vardı 3 aya yakın kullandım şuan 6.aya giricem geçti çok şükür
Gizemozz Ben kullandım iğnesi ile birlikte vermişti bana 12. Haftama kadar fitil olarak kullandım 3 güne bir de iğnesini yaptırdım ☺️ Şimdi 39 haftalığız ☺️
Mumoslu Elif23- ben 4. Ayima kadarkullandim canım kesinlikle ihmal etme kullan duzenli cok etkili tabiki kanamasikayetiyle kullaniyordum ben çok şükür 4. Aydan sonra ihtiyac duymadik🤲🏻❤️
Damladonmez Elif23- hamile kaldığımdan beri akşam fitil olarak kullanıyorum . Bebek 4. Ayda doğum kanalına girdi sabah akşam kullanmaya başladım ağız yolu ile . Şu an 28+2 haftalığız şükür sorun kalmadı ama devam ettiriyor doktorum
Aslimsii07 Elif23- ayrıca proluton iğne de istersin doktordan leken veya kanaman varsa enminimum seviyede oluyor aynı sorunu yaşıyoruz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ❤️
Elif23- Hepinize teşekkür ediyorum kızlar 🥰çok şükür benim kanamam yok şuan gönül rahatlığıyla kullanmaya devam edeceğim . Rabbim herkese kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Deletedmom_33 Elif23- İlk gebeliğim de faydası olmadı. İkinci de oldu desem yalan olur onun dışında progestan iğne, omegaven izotonik serum tedavisi, göbekten iğne kullanıyordum.Tek başına progestan fitil kullanmadım sade