1prensgeliyor Arkadaslar s.a sonunda bende doğurdum hamileliğimi öğrendiğimden beri normal doğum yapıcam dedim ama maalesef. Anladımki hersey nasip işi. Rabbim en hayırlısını bilir. Saat 5 gibi suyum gelmeye başladı. Değişik birşey idrarımı yapıyorum sandım evde bağırıyorum tuvaletimi yapıyorum diye. Sıcak sıcak akıyor ya bide sıkışıktım idrara o yuzden oyle sandım. Yoksa anlamamanız imkansız suyunuz geldiğini. Asla tutamıyorsunuz akıp gidiyor. Doktoru aradım ve hemen gel dedi tabii benim hiç sancım yok🤭 sürekli gelene kadar ve doktor kontrolunde de suyum gelmeye devam etti. Ama hiç utanılcak birşey değil herkes normal karşılıyor☺️ Doktor alttan muayene etti ve hiç açıklık olmadığını söyledi. İstersen suni sancı verip bekleyelim ama sonu sezeryan gibi görünüyor dedi yine de sen karar ver dedi. Bebeğimin kafasında su birikmesi oldugu için tehlikeye atarız zor doğumda dedi. Oyle diyince zaten 9aydır normal doğum dememe rağmen ağlayarak sezeryanı kabul ettim 😢 spinal anestezi ile doğum yaptım ama o kavuşma anıı 😍😍😍 Allahım her isteyene nasip etsin oyle güzel bir duygu ki. Şükürler olsun ki kavuştum cennet kokuluma. Oyle güzel kokusu varki. Bu arada hepinize dua ettim tüm hamilelere Allah yar ve yardımcınız olsun sizde bi an once kavuşun meleklerinize inşallahh 🤲🏻☺️☺️ Uzun oldu biraz sorunuz varsa cevaplarım 💕
Melike464860 1prensgeliyor canım hayırlı olsun. Rabbim acısını göstermesinin inşallah . Kafasında sıvı olduğunu soylemissin bu sıkıntı olmadı mı bebek için ?
Melike658 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi inşallah 🙏🏻 Allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun
1prensgeliyor Melike464860 sezeryan oldum canım zor doğum sıkıntılı olurmuş beyni için maalesef son anda sezeryan oldum ama çok şükür sağlıklı doğdu beynindeki kist duruyormuş hala. Takipte olacak hersene kontrol olcak