fatmaa37demi5 Gozde0709 bel ağrısı😅 yani bende öyle oldu. O haftalara kadar çok iyiydim ama sonradan bel ağrılarım başladı ve bacak ağrım. Bide tabi evde olsam bile iki dk oturmayıp sürekli iş yaptığım için bel ağrısını tetikliyor olabilirim 😅 36. Haftamdayim
Nurtenahmet Gozde0709 31 haftayla birlikte bende uykusuzluk bel ağrısı, uyku arasında bacak ağrısı mide yanması başladı tam gaz da devam ediyor bence hamileliğin en zor evresi başladı bu haftadan sonra ben bir doğursaydım perileri geliyor devamlı 😂
Selamcanim 35e girdik dün. Bende bel ağrısı olmadı. Ki omurilik kırığı ameliyatlıyım. Çok aşırı tekme. Göbek düşmesi yaşıyorum şuan. Uykusuzluktan zaten iflahım kesildi. Kabızlık desen cabası. 🤣🤣 inşallah tatlı geçirirsiniz son güne kadar. ❤️
bayanelaa Gozde0709 uykusuzluk, bel agrisi, vajinaya baskı , halsizlik, sık idrara çıkma, tırnak batması, mide bulantısı 🤦♀️ Bende bunlar var suan bakalım artık daha neler bekliyor 😂 35 haftadayiz 🤭 az kaldı artık hayırlısıyla bi geçse zaman diyorum 😇
Pelinakcn Gozde0709 bel ağrısı ve yavaş yavaş artık yalancı sancılar başlar 2 haftaya kadar, benim öyle olmuştu 😊