DayFg Damla-aa 33. Haftada hazırladım ortaya eksikler çıktı ufak tefek onları aldım bu hafta sonunda da onları yerleştiricem şuan 35 haftaligiz ☺️
Seymoshh Damla-aa 30+2 yim hazırlıyorum bebeğimin kıyafetleri ütülenecek birde hijyen malzemeleri kaldı harici tamamım son zamanlarda çanta stresine girmek istemiyorum bu 4.doğum olacak inş hep erken hazırladım 36.haftadan sonrada arabada yerini aldı
motherofcats 33+5 daha hazır değil, eksik yok aslında ama toplanıp bavula konacak 34 sonuna doğru inşallah hazır olur herhalde 😇
Esnatk 29.hafta sonunda başladım bebişim baş geliş olduğu için. Pişman değilim çünkü 30.haftadan sonra ağırlastim iyice ne kadar erken o kadar iyi bence 😊
Meowmeow Ben de 28+2yim, 29dan sonra hazırlamayı düşünüyorum..daha şimdiden insan oturup kalkarken zorlanıyor. Hazır dursun zararı yok
Sennurklcc 34 ye hazırladım ama pişmanım KESK’e daha önce hazırlasaydım insan çok zorlanıyor ütü eğil kalk uğraştırıcı biraz 38 olduk gelen giden yok 1 aydık herşey hazır 🥰
Deletedmom_33 Damla-aa 27+3 de hazırladım. Ağrı var diye gitmiştim nöbetçi doktora gece. Eve dönünce farkettim ki doğum olsaydı çocuk hastane de çıplak kalacaktı. Eve geldim hemen çanta hazırladım gece gece
ikimelekannesi___ Damla-aa bu şekilde en sade haliyle hazırlamaya çalıştım sadece iki takım bebek kiyafeti fazla diye düşünüyorum bir iki ufak eksik kaldı onları da aldım mi tamamdır
Damla-aa ikimelekannesi___ Bayıldım ya benimde ikinci hamileliğim ve cidden çok güzel hazırlamışsınız rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
ikimelekannesi___ Damla-aa çok çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun sizinde en güzel şekilde hazirlayacaginiza şüphe yok 🕊️💞