Sarahh Bfduam benim adetim 7,8 gün sürüyor hem leke şeklinde oluyordu bende yani adet değilmiş . Ben 1 aydı evlenmiştim evlilikten olacağını sanmıştım
1ciftyesilgoz Zln2152 evet bildiğin afet kanaması tek farkı reglimden 2 gün önce lekelenme başladı iki gün sonra adet oldum ama adetim 2-3 gün kanama 4 gğn lekelenme şeklinde devam etti ilk defa bu ay bu kadar lekelendim.
Zln2152 1ciftyesilgoz Allah Allah çok garip benimde bu ay reglim gecikti 4 gün gecikti leke şeklinde oldu sonrası ama test falan yapmadım reglden önce yaptığımda negatifti
1ciftyesilgoz bv187 ben de test yapmamıştım bu ağ ama takvim 9 ağustosu gösteriyordu o günde kasıklarım ağrıdı ve yumurtladığımı düşünüyordum. Ama son ilişkim 16 ağustostu adetten bir hafta önce, muhtemelen ben 2. Kez yumurtladım o 2. Yumurtlamaya denk geldi diye düşünüyorum canım
Ilahem 1ciftyesilgoz benimde reglim 1 gun kecikmeyle silik bir cizgi cikdi sonra aynen siz dediyiniz gibi regl oldum kahve leke falan tarzinda sonra reglim yogunlasdi 2 gun falan yogun oldu.bende dayanamayib test yapdim senin testinden daha koyu cikdi doktora gitdim.kan vermemi bile istemedi.kimyasal yasamissin dedi.zamanla testin pozzitiv gorsedib nekative donucek dediyi gibide oldu.Rabbim hakkinizda hayirlisini etsin.
1ciftyesilgoz Ilahem nasıl bu kadar kesin konuşabiliyorsunuz? Reglim biteli kaç gün oldu eğer kimyasal olsaydı regl ile biten bir gebelik olurdu.. amin herkese hayırlısını versin
Ilahem 1ciftyesilgoz ben size bawima geleni soyledim sizin haqqinizda bi wey soylemedim.sizin ne yasadiginizi sadece doktorunuz bile bilir.
Marsmelow 1ciftyesilgoz bence güzel haberinizin keyfini yaşayın. Doktora gideceksiniz zaten. Ne kadar farklı yorum o kadar soru işareti. Bence harika bir mucize yaşıyorsunuz. 🌸🌸
sorybaby 1ciftyesilgoz hayırlı olsun canım 🥰 bende 34 le öğrenmiştim sonra hep iki kat üç kat yükseldi şimdi 7.haftaya giriyoruz ♥️
Ilahem yyagmurrsenn bu yorumu bana yapidiginza gore sacma sizsiniz hanimefendi.bilgisizliyede kalsa kimse burda doktor diyil.herkes basina geleni.yada bir tanisinin basina geleni paylasiyor.
mylittlebabym Yaa senin gönderilerini çok görüyordum, çok istediğini biliyordum şuan görünce çok sevindim. Hayırlı olsun, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun🕊️🌿🌸
1ciftyesilgoz mylittlebabym çok teşekkür ederim canım.. umarım sağlıklıdır şuan içim pek rahat değil🤲🥹💕
2prensesannesiiii Hayırlı olsun hafif sancı bide kramp şikayetiniz var mı kasıkta seyirme atma gibi 🙏🏻🥰
1ciftyesilgoz 2prensesannesiiii valla diyorum ya canın regl bitti güya ama hep akıntı ve lekelenme sanki regl biter bitmez yumurtluyorum gibi oldu aynı kasıklarım akıntım. Ondan şüphe duydum.
1erkekkannesiiii 1ciftyesilgoz geç döllenme vs olabilir üstüne görme diye bisey yok canım. Doktor gebelikte her türlü kanamayı düşük tehlikesi olarak görüyor maalesef. Ama tebrik ederim hayırlı olsun ❤️