Melo21 Seninde derdin bu mu diyeceksiniz ama evet derdim şuan bu 🥲 doğumdan ne kadar sonra göğüsleriniz eski rengine döndü 🫠 hormonlardan dolayı bu tarz kararma normalmiş ama ne zamana geçer merak ediyorum 🤔🤔
Mbc Melo21 benımde oyle oldu ama sonra gectı dogurmadan once tek derdım oydu ama dogurduktan sonra hiç farketmedım bıle rengının eskı halıne dondugunu cocuktan farkında bıle olamıyacaksın ama gecıyor 😀😀
Kubra_miray_szr Benim ilk kızımda kararma olmadı olduğu gibi beyazdı şu an 37 haftaligim erkek olacak bunda karardı 3 aydan beridir acaba cinsiyetle alakası varmi🤗🤗 inşallah geçer
Mbc Kubra_miray_szr evet kesınlıkle cınsıyetle alakalı benımde erkektı ve ınanılmaz bı kararma yasadım ama sonradan kendı kendıne gectı cok sasırmıstım 😀
Bir_mucize_olsun1 Kubra_miray_szr cinsiyetle alakası yok benimde ilk kizimda kararmadi şimdiki kızımda karardı malesef umarım geçer
fatmaeldmr Emziriyorsanız devam ediyo bıraktığınız da eski rengini alıyor kızlar merak etmeyin ben tam düzelmişti ki tekrar hamile olduğumu öğrendim 20. Haftadan sonra kararma başladı tekrar
Melisakeskinn Arap bacı gibi oldum ben de valla beyaz tenliyim çok komik duruyo baya koyulaştı koyu kahve oldu resmen😂 3 aydan sonra kararmaya başladı diye hatırlıyom cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama benimkisi erkek