Pasalarimmmmm Melos90 o bence kişiden kişiye çok değişiyor kuzenim ilk oğluma hamileydi inanin pire gibiydi heryere yürürdü 1 dakika durmazdı hatta doğumdan 1 gün önce okadar yuruduk gezdikki ama normal dogum yapamadı açılması olmadı sezeryan oldu
emsef Melos90 yürüyüş normal doğum olmasını sağlamaz sadece doğum normal olursa doğumu kolaylaştırır canım bilgin olsun :) ben 16 haftalığım her gün yürüyüş yapıyorum normal doğum olursa zorluk çekmemek için
Melos90 Pasalarimmmmm yaa bende her gün çıkamıyorm da bazen vicdan yapıyorum o yüzden sorim dedim teşekkür ederim 🥰
Pasalarimmmmm Melos90 ben de ilk hamileligim çok riskliydi sürekli yatarak geçti diyebilirim bi doğru yurumedim de gezmedimde hastane ev arasindaydim hep dogumum normal oldu zor oldu günde nerdeyse doğdu bol dikişli oldu ama normal oldu
Melos90 Pasalarimmmmm qmerdiven inip çıkmam lazım onu da yaptığım yok bazen evden cikasim gekmiyo üşeniyorum ama vicdan yapıyorum
Melos90 emsef onu biliyorum bende normal dogurcam öyle ilerliyor da şart mı kolaylık için diye sordum 🙈