ilknurrruzn Kızlarrrr sizce puset için minder almaya gerek var mı ? Yoksa içine puset minderi yerine müslin ya da pamuk pazen mi almak gerek ? Hangisi daha kullanışlı yardımcı olur musunuz ? 🌸 Birde benim kış bebişi olucak ☺️
Dilan27 ilknurrruzn bende yalnızca puset aldım minderini almadım açıkçası gerek yokmuş öyle söyledi cevremdekiler örtü yeterli olur muhtemelen
Anonymousmom ilknurrruzn evet içi minderi fakat ekstradan alınca daha yumuşacık oluyor siz bilirsiniz
Esrakky ilknurrruzn Canım pusetler zaten bebeklere göre yapılıyor içi falan ben gerek duymadım yumuşak zaten
NM_mom Bel destekli minder aldım yorumları gayet iyiydi inşallah memnun kalırım biz de kışın kullanıcaz kısmetse 🥰🥰
Dilan27 ilknurrruzn çok kolay bulunan bişey zaten bence başta örtü ile kullanırız ihtiyaç olduğunu anlayınca alırız olmadı
Unlukacar ilknurrruzn minder yeni doğan iÇin bel desteği canım yeni tip pusetlerde var yoksada aldığın pusette mutlaka temin et
ilknurrruzn Unlukacar Otto plus Travel sistem aldım ☺️ İçinde minderi var ama bel destekli mi bilmiyorum
Unlukacar ilknurrruzn bel desteklidir büyük ihtimal canım ama yinede Araştır canım değilse destek aparatı alırsın