Trapezunta _edakrsu22 niye imkansız olsun ki? Ben de 14.haftalarda karnımın içinde gaz gibi sürekli hareket hissediyordum sol tarafımda.
Mommy-to-be Euphoriaa 17. Haftada emin olmuştum ama ondan öncede kelebek gibi pır pır hareketler vardı anlayamamıştım ama oymuş 🫠🐣
NilAda16 Euphoriaa ilk gebeliğim ve şuan 19+6 haftalığım. 17.haftadan beri derinlerde kımıltılar hissediyordum ama artık 20.haftaya girdiğim için daha net hissediyorum. Dışarıdan da ufak ufak kendini belli etmeye başladı hareketleri🥰🥰🥰
34Betul44 İlk gebeliğim 16. Haftamda cok net bi şekilde hissetim sürekli hemde eşim 18. Haftamda elini koyduğunda hissediyordu şuan 20+1 olduk çok şükür 🥰
minikmelek1311 Euphoriaa benim ilk gebelik 16+5 te hissettim. Doktorumda hissetmen normal karın içi yağların yok dedi.
Eelliiff1234 _edakrsu22 imkansız diye bişey yok ben 12. Haftanın içindeyken namaz kılarken hissetmiştim bağırsak hareketinden tamamen farklı bişey insan anlıyo
Eelliiff1234 Euphoriaa bende 12. Haftanın içindeyken hissetmiştim çok sessiz bi ortamdı namazdaydım o an bi dokunuş hissettim uçacaktım namazda insan bi mutlu oluyo 🤭🥰 şimdi 38 in içindeyiz hala hareket ederken aşkla bakıyorum miniğime ❤️❤️❤️
Eelliiff1234 Nujinkanat doktor kesesi büyümüş vs bişey demezki direk kalp atışını dinletir haftası geldiyse. He belki geç döllenme olmuştur geriden gelir haftası
femmefleur Yksl1634 ben de 13 haftalığım dün ilk defa hissettim. bugün kontrolüm vardı. doktor bebeğin hareketleri olduğunu söyledi. gayet de hissediliyo valla
Yksl1634 femmefleur cinsiyetini öğrenebildin mi ben pazartesi gidicem inşallah cinsiyetini görebilirler
Baharsss 4mevsim_1anne anlatmak istediğim şu gebelik öncesi de bağırsak hareketleri oluyodu değilmi sadece gebelikte çalışmıyo bağırsak sizinki öyleyse bilemem yani demem o ki bağırsak hareketiyle bebek hareketini ayrıştırabilirsin tabi senin bağırsakların sadece gebelikte hareketlenmediyse 😂 👍🏻
Aleynaerayy22 Faness Ya erkekler çok erken hareketlerini hissettiriyorlar ya ondan sordum canım inşallah gönlüne göre olur 😇😂
11115 Euphoriaa bende 14 haftada öyle hiss ediyodum sanki ben döndüğümde o da dönüyodu, 18 haftadan ufak tekmeler hiss etdim, şimdi 21 olduk, baya tekmeliyo, bi anda 3,4,5 tekme geliyo😄
Burcumus Euphoriaa ilk gebeliğim ve 16.hafta da hissettim zayıf olanlar daha erken hissedebiliyormuş bu arada :)
pheobebuffay Euphoriaa benim de böyle yürürken karnımın içinde su varmışta çalkalanıyormuş gibi oluyor bu nedir acaba