meleklerin_annesii Ya canım acayip derecede kahve istiyor mu desem çekiyor mu desem anlamadım , ama kahve içmek istiyorum 1 bardak nescafe içsem nolur ?
berceste5155 meleklerin_annesii içebilirsin bir şey olmaz ben arada bir her kahveden içtim canım istedikçe
hemsireacemianne meleklerin_annesii gebelikte 200 mg kadar kafein alınabiliyor neskafede bulunan kafein oranı 75. Abartmamak kosulu ile canınız çekti ise içebilirsiniz
Gny18 meleklerin_annesii nolcak canım. Her gun 1 bardak turk kahvesi mutlaka içerim şimdi de buzlu kahveye sardım koca kupa içiyorum hem ferahlatıyor hem enerjim yükseliyor oh mis.
meleklerin_annesii NM_mom Gny18 Zuhalbahri hemsireacemianne berceste5155 ay kızlar nasıl rahatladım var ya allah hepinizden razı olsun , hakkını helal edin , doktoruma yazdım ama görüldü attı bişey yazmadı
Zuhalbahri @meleklerin_annesii ben hep içiyorum ne olacak ki iç keyfini çıkara çıkara hiç bir şey olmaz
Gny18 meleklerin_annesii amin cumlemizden Allah razı olsun canım. Fazla abartmadan hamilelik suren boyunca her şey ye iç kafana takma hamileliğin zehir olur o 9 ay geçmez bilesin. 🤗