AyseBilgece Çok kötüyüm kaç gündür. Sanki biraz erken başlamadı mı bu kusmalar Yoksa normal mi. Perişan oldum artık
Selamcanim AyseBilgece Ayşe hanımcımm kusma ile gebeliğini anlayan insanlar var. Erkeni geçi yok bu olayın. 5. Haftada başladı bende 28 e kadar devam etti. Allah yardımcınız olsun. Umarım uzun sürmez.
3273 AyseBilgece 7 haftalikken başladı canım benimde hatta 6+4 lerde, şimdi 10+1deyim prilam olmadan rahat günüm geçmiyor
Kbraylmz1 AyseBilgece bulantı İÇİN prilam var o beni daha kötü yapmıştı ekşi elma mürdüm eriği ve taş gibi nektari çok güzel bulantıyı kusmayı kesiyor tavsiye ederim
ikimelekannesii22 AyseBilgece cok normal ben 7. aya kadar kustum suan bile ara ara kustuğum oluyor 🤷🏼♀️
Rubycikolatam Bende prilam iciyordum şükür ki 13 hafta bitince rahatladim ve ilaci biraktim çok şükür darisi sizin basiniza inşallah 😊
Smyye_ozkynk Haftamda başladı ve direk şiddetli bir şekilde. Sürekli serum takviyesi aldım 4. Ayıma kadar.. inşAllah en kısa sürede geçer sizinde☺️ Rabbim yardımcınız olsun..🤲
Smyye_ozkynk m_k34 6. Haftamdan 16. Haftama kadar yaklaşık 7 kilo verdim çoğu zaman yiyemiyordum yediğimde çıkıyordu. İnşAllah hemen atlatırsınız sizi çok iyi anlıyorum😞
Hulus AyseBilgece 5. Haftamda başladı 33. Haftada hala devam ediyor ilaçsız durabilmem mümkün değil muhakkak doktorunuzdan ilaç isteyin. Kusan herkese o kadar üzülüyorum ki bu durumu en doruklarda yaşayan biri olarak artık psikolojim bozuldu 😔