MeralMine sekin99900 canım çok sık idrara çıkıldığı için o haftalarda hep şeffaf gibi olur idrar. Suyunuz rahimden , idrarınız idrar yokundan gelir ve ikisinin kanalı ayrıdır. Biri istemsiz gelir diğeri tuvaletiniz geldiğinde gelir
Nidakorkmaz sekin99900 merhaba dün benim de öyleydi. Bebeğimin suyu azalmış. İdrar sandığım şey aslında suymuş 🙄 mutlaka doktora gidin bence
Busel İdrarın sarı koyu renkli olması anormal bir durum canım çok su iciyorsan genelde şeffaf oluyor en iyisi o koyu renkli idrar enfeksiyon ve az su içme göstergesi oluyor
fatmaa37demi5 sekin99900 bende 36 haftalık hamileyim ama öğrendiğime göre baya bi kova kadar geliyo diyolar su için ama bazen kesik kesik de gelebiliyomus. İçinizde şüphe varsa bence acile gidin bi.
fatmaa37demi5 Adfghjk234 tabiri caizse öyle tarif ediyorlar diye öyle yazdım. Hamile olarak bende ne kadar olduğundan haberim var😌
MeralMine fatmaa37demi5 gerçekten kovayla gelmiş gibi bir his oluyor öyle bir patlıyor ki sanırsınız içinde bir damacana su vardı.
fatmaa37demi5 MeralMine aynen öyle çoğu doktoru da dinledim aynı o şekilde tarif ettiler hani fark etmemezlik olamaz diye
Asasasas Beyaz idrar mı, şeffaf idrar mı ikisi arasında fark var çünkü? Ha beyaz derseniz onu ben de bilmiyorum arada bana da oluyor ama neyden olabilir bilemedim 😅