Mervfrt1 Vajinamda kırmızı içi su dolu gibi kabarcıklar oluştu anlam veremiyorum böyle bişey başına gelen var mı doktorumada yazdım yarın gidicem ama stres yapıyorum illaki 22. Haftadayım ilk kez böyle bişeyler çıktı
3MelekAnnesiiii Mervfrt1 Mervfrt1 bende ayni yazicaktim acil doktorunuza gorunun umarim kotu bi haber almazsiniz ve bebeginiz saglik ile gelir dunyaya♥️ stres yapmayin sakin kalin
Derya_gumus Mervfrt1 bu dudak kenarinda çikan ucuk tarzi birsey galiba bi yerde okumustum herpes virusu diye geciyordu cinsel yollada bulasabiliyor genital bolgedede cikabiliyor yaziyordu muhtemel boyle birseydir
3MelekAnnesiiii Mervfrt1 oyle deme yinede sukur et beterin beteri var. ALLAHim herzaman hayirlisini verir demekki hayirli degilmis sen icini ferah tut Allahimdan umidini kesme canim♥️♥️ hakkinda hayirlisi olsun insaAllah🥰
Mervfrt1 Derya_gumus yani hiçbir bilgim yok vala ama inşAllah basit ve geçici birşeydir korkutuyor insanı herşey
Derya_gumus Mervfrt1 insallah öyledir hamileyseniz cokta kasmayin bebek icin zararli olabilir doktorunuz baksin muhtemelen ilac krem tarzi birsey verecektir zaten
Mervfrt1 Genital siğilmiş bendeki doktorum doğumdan 40 gün sonra kendi geçiyo doğumdan sonra smear testi yaparız bakarız dedi hpv iyi huylumu diye dedi