Esrkrkz Hangi hafta kese ve bebek görünür kızlar ben erken gitmişim kötü kötü konuşuyo doktor bi daha erken gitmek istemiyorum
Gozde1225 Esrkrkz ben 4. Ve 5. Haftada gittim kese bile yoktu sadece doktorum rahim duvarın kalınlaşmış bu çok güzel dedi 6. Haftada hem kese göründü hem bebek 🥰🥰🥰
durumom2022 Esrkrkz ben keseyi 5. Haftada gördüm 6. Haftada kalp atışlarını duyduk ama vajinal bakınca 9 da net bir şekilde kolayca gördük kalbini de kendini de 😊
Esrkrkz durumom2022 bende bekliyorum sadece rahim kalınlaşması var dedi bthcg değerim yükseldi yeterli olmasına rağmen doktor her türlü ihtimali söylüyo bebek ve keseyi göremeyince alttan bakmasına ben izin vermedim
durumom2022 Esrkrkz ben kalp atışını duyamıyorum diyince çok korkmuştum izin verdim hemde bir sakıncası da yok baktırabilirsiniz gerekirse ama evet daha 4 hafta erkenmiş biraz benim doktorum beklemişti 5. Haftada çağırmıştı
mimar_anne Esrkrkz doktorlar genel olarak kalp atışını görmeden kesin konuşmazlar o senlik bir durum değil 4 haftalıksın ve değerinde güzel arttıysa 5. Haftada keseyi 6 da bebeği görürsün ben öyle gördüm
Gulmasal Ben 5 haftada alttan gördük keseyi 2 gün sonra karindan gözüktü alttan bakmak kötü bişey değil en azından icin rahat olur
Esrkrkz Gulmasal kötü olması değil de oluşum sırasında dışarıdan müdahale bana güvenli gelmiyo biraz daha bekleyip görmek istedim Allah’a şükür şimdilik iyiyim de