Zeynepsnu Kızlar 2 gündür sağ kalçamdan belime doğru bir ağrı var, 14+3deyim, eğilip kalkamıyorum, sanki bacağım çekiliyor kalcadan doğru, namaz kılarken çok zorluyor, neden olur bu, başına gelen var mı?
Ahuum Zeynepsnu Ben de öleyım magnezyum kullanmama ragmen magnezyum düşük çıktı bebek alıyor sanırım o yüzden ellerim kasılıyor kalça ve sol bacak ağrıyor.
Zeynepsnu Ahuum kaçıncı haftadasınız acaba,hamileliğimin başında düşük tehlilem vardı progestan hap iğne kullandım, şimdi böyle olunca endişelendim, gideceğim doktora ama 2 gün sonra randevum, boşuna mı evham yapıyorum acaba
Ahuum Zeynepsnu 17 olduk canm . Benımde başından beri var. Rahimazı yetmezliği kan pıhtılaşması vs . Progestan iğne kullanıprsan doktorun özelse pıhtılaşmaya da baksın. Bende kullanıyordum bıraktım . Dokunduğu için. Bugünde rahim azı kısalmış43 olması gereken 30 olmuş falan filan :)) amaan diyorum artık . Yatarak geçiyor hamileleiğim . Millet dışarda gezerken ben evde kös kös . Canımıza zeval gelmesin .
Evhamlianne92 Zeynepsnu valla canim 19. Haftada benim agrilarim basladi ben o zamandan beri aliyorum ama arkadasim 12. Haftasindan itibaren cinko magnezyum ve demir almaya baslamisti yani doktoruna danisip alabilirsin. Magnezyum mineraldir zarari olmaz