4mevsim_1anne Kızlar ikinci hamileliğim ama annelik duygusu acaba iyimi acaba nasil diye surekli gormek istiyorum bebisimi varmi benim gibi kontrolleri sabırsızlikla bekleyenler
oykumm_1233 4mevsim_1anne bence sabırsızlanmadan bekleyen anne yoktur ya 😂 bu ay 5 hafta attı kontrol geçmiyor zaman son 1 hafta kaldı en son detaylıda gördum bakalım ne kadar büyüdü 🥰
zamaneannesi80 4mevsim_1anne 13 ünde randevum valla zaman geçmiyor.. çatlıyorum 🤣 Allahtan artık hareketlerini hissediyorum 🙈🙈
Sinemozy 4mevsim_1anne benn 🙈 kontrole kadar olan haftalar hiç geçmiyo hep bı düşünse iyi mi sağlıklı mı düşüncesi 🙈 kontrol günü doktorun kapısının önünde beklerken ki kalp atışım elimi karnıma koyup ettiğim dualar ahh ahh 🥰🙈
KeremikoBayky 4mevsim_1anne bütün anneler senin gibi canım. Kontrolden önce çok gergin oluyorum oraya gidip kalbini duyup kendisini görünce çok büyük bi rahatlama ve mutluluk geliyo o gün leyla gibi geziyorum ama bi kaç gün sonra yine aynı kaygılar geri geliyor
4mevsim_1anne oykumm_1233 Cook farklı bisey ya gerçekten hayırlısı ile kavuşmak dileğiyle inşallah hepimize
Sinemozy 4mevsim_1anne aynen öyle hareketlerini hissetmeye başlasak belki bu kadar olmaz da bilmiyorum tecrübeli değilim bu konuda ilk gebelik 13 haftalığız daha 🥰
Mello29 Ay bende ayda bir doktora gidecegim asamaya gecsem artik yok tshdı yok gen testiydi yok kanamasiydi bizim.doktoru kocamdan cok görür oldum böyle olunca doktora gitmekten anca stres oluyorum
4mevsim_1anne Mello29 evet canım onlar biraz sıkıntılı süreçler ama geciyo anne olmak zor ama gülüşü yeter 🥰😊
4mevsim_1anne Sinemozy daha var kuzum 25 e kadar yolu var hissetmeye erkenden hissedebilirsin ben ilk kızımı 17 de hissettim kuş çirpmasi gibi yada seğirme gibi oluyo
4mevsim_1anne Pertefeza yaa 😀😀 tereddutte kaldım zaten Rabbım kucağına almayı nasip etsin kuzum benimde 1 kızım var Rabbım hayırlısıyla bide oğlus nasip etsin inşallah bana dua et