teacherozlem Semaaa321 korkma korkma korku daha kötü hemen öyle bir sıkma ile gelmez öyle olsa doğumu gecikenler göğüsü uyarıyor o gün doğurur doğru bir şey değil ama bir kereden bir şey olmaz bir daha yapmayın
BirFeyzaBirBebek Semaaa321 ben süt akitmayi çok az denedim. Ucu hafif ıslanınca bıraktım hemen. Benim sıkıntım çocuk uç olmadan kahverengi kısmı alacak mı? Bildiğin dümdüz hatta içe göçük gibi. Kahverengi kısmı tutsa yeter diyorlar bakalım inşallah çok zorlanmam
Semaaa321 BirFeyzaBirBebek Ay inşallah tutar insallah hersey onlar için onların sağlığı için 🤲💞 ucu çıkarmak için farklı teknikler deniyor sağlık ocağındaki ebeler sizinkide buna bir çare bulur inşallah merak etmeyin sıkmayın caninizi 😇
Semaaa321 teacherozlem evet bugün iyim çok şükür ağrım pek yok teşekkür ederim merak ettiğiniz için 💞😇🌸
Demirssmomm Semaaa321 Yoktur elbette bi gaflet anına gelmiştir ama inşallh şimdi iyisinizdir. Ayrıca ilk süt vs diye endişelenmişsiniz ortalama 1 hafta-10 gün devam ediyor o süt merak etmeyin. İlk damla orda gitti diye korkmayın sizde onun madeni var 🌺
Semaaa321 Demirssmomm evet doğrudur bende öyle düşünüyorum bilerek ve isteyerek yaptığını sanmiyorum kötü niyetle yada. Teşekkür ederim yazdığınız için bugün iyim şükür ağrım pek yok 🌸😇💞🥰