Dilekbudak Bugün bütün taramalar yapıldı 37 olan bebeğim 35 34 gösteriyor sizce doğuma alırlar mı beni ? Çok korkuyorum
Emedko Dilekbudak bizde öyleyiz normalde 37 haftalığım ama 35 haftalık ultrasona göre ölçümleri. Doktorum 2 haftaya kadar normal demişti ama bende endişe ediyorum ister istemez
kuzucumoglum Dilekbudak benim canım ama benimki haftasıda kucuk 20 haftalık ama 19 la uyumlu ben şimdiden telaş içindeyim
Rizeliiiii Dilekbudak haftasına gore kilosu düşük olabılır ondan gerıden gelıyo olabılır.korkmayın içinizi ferah tutan doktorunuz bişey demedımı
nushh bendede oyle canim 34 haftalığız ama 33 cikiyor 2 haftadan fazla olunca riskliymiş canini sikma duzelir yemene ve icmene dikkat et kendini fazla yorma az az ye ama sık sık ye♥️🙏🏻
Uuemine Bende normalde 10 hafta3 gün ama ultrason da 8 haftalık görünüyoruz doktorum bunun bir sorun oluşturmayacağını belirtti bende sizler gibi çok telaş ediyorum
Esrasya Benim ilk kızım hep 2 hafta önden gidiyo gözüküyodu. 39 haftada 3 kilo dogdu. Cok ultrasona inanmamak lazım