Annesininportakali53 Rozalin ben kullanıyorum 27 haftalik olcaz. Günde iki kez sabah akşamyemekten hemen sonra içiyorum
Ahuum Rozalin bi kaç magnezyum halsizlik uyku yaptıgı için gece içip yatıyordum. Şimdi magnimol içiyorum tad koku vs hiç bişy yok sabahtan içiyorum kasılmalarım oluyor . Durdursun diye
Rozalin Magosit kullanıyorum sadece akşam alıyorum iyi geliyor taki öğleden sonra kadar ağrılarım başlıyor acaba etkisi mi geçiyor doktora gidip soracağım o zamana kadar öğrenmek istedim 2 kullanan var mı yani sabah akşam kullanan
Rozalin Doktorum günde bir tane verdi 25 haftayım 20 den beri kullanıyorum ama öğleden sonra adet ağrıları ve kasılma başlıyor dün doktora gittim aklıma hiç gelmedi zaten bu gün iyice ağlarım artınca yine öğlen olunca acaba etkisi mi geçiyor dedim
Rozalin Ahuum benim de kasılmalarım var magosit içiyorum ama yine devam ediyor dün doktora söyledim nst istedi o an kasılma çıkmadı bu gün yine oldu Allah yardımcımız olsun canım sağol
Annesininportakali53 Rozalin hayır herhangi bir yan etkisi olmadı bacak kampı olmustu o yüzden kullandım günde iki kez anca etki eder doktorum bir kez kullansan hiçbir işe yaramaz dedi günde iki kez kullandım 2 günde geçti şuan rahatım yani çok iyi bir ilaç faydasını gördüm
Usnac1995 Rozalin valla canım ne desem bilemedim :( benim sancı mı serum bile kesmedi. Bunuda inanarak içiyorum ama yine var kasılmalar. Umarım işe yarıyordur. 36. Haftaya gircem yarın. Ptesi çağırdı doktor büyük ihtimal doğum başlayacak
Rozalin Usnac1995 inşaAllah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız siz sona gelmişsiniz çok şükür umarım bende o günlere gelirim