Evet arkadaşlar bir rüya gibi geçen doğum serüvenimi sizlerle paylaşmak isterim .
38 hafta 6 günlük sabah kalktım bel ağrısıyla uyandım ama hislerimde vardı miniğimin gelmek istediği bir güzel kahvaltı yaptım ama ağrım hala var duş aldım iyi gelir diye ama ağrım dinmedi hastaneye gitmemeye kararlıyım çünkü sancımı evde çekip gitmek istiyordum her zaman . Sancı 2 saatte bir gelmeye başladı regl ağrısı gibi belden gelen bir ağrı akşam yemek yedim saat 7 oldu sancılarım artık 2 dakikada bire girdi saat 10 a kadar dayandım artık sancı artınca hastaneye gittim kontrole girdim 6 cm açıklık vardı nts girdim yatış verildi yatışa çıkarken hgs odasında suyum geldi hemen yatırdılar doğumum başladı doktorum güzel destek verdi açılmam olduğu için kesik atmadı ve 3. Ikınmamda miniğim doğdu ve hiçbir şey anlamadım nasıl çıktı nasıl bitti hayal gibiydi dikişsiz epiduralsız suni sancısız mükemmel bir doğumum oldu . En güzel doğum normal doğum arkadaşlar size tek tavsiyem suyunuz gelmediğinde sancınızı evde çekin çünkü sizede kolaylık olur doktorada şu an 12 günlüğüz doğumdan korkmayın rabbim kolaylığını veriyor dilerim sizlerede nasip olur kolay doğum 🙏🏻☺️