Gozdecekim35 Merhabalar. Son adet tarihim 17 Temmuz . Hamileyim ama şöyle bir şey var bugün doktora gittim doktor geç döllenme olabilir 6+3 olması gerekirken 4 hafta dedi. Gebelik kesesi 10 mm. Kese güzel yerleşmiş herhangi bir kanama yok dış gebelik falan da yok endişelenme 5 gün sonra gel dedi tabi ki ben endişelendim. Bu durumu yaşayanlar var mı arkadaşlar🥹
Gamzenur0809 Gozdecekim35 bende yaşadım ilk ögrendim gittim kan verdim 350 bişe vıktı betaki günsonra gel keseye bakalım dedı gıttım kese gorünmedi pazartesi gel dedi gıttık kese gorundü sonra ben başka doktora kalp atısı için gittim o zmnlar 7 haftalık olmam gerekken 6+1 günlük göründü alttan baktıhı için kalp atışını da aldım bu bır hafta gerilik 18 20 li haftalara kadar devam ettı gec döllenme dediler
yanikkozaanne Gozdecekim35 evet ben yaşadım son adet tarihime göre 2 hafta küçük görünüyordu adetime yakın hamile kalmışım herşey normalse korkmana gerek yok
freedyaq Gozdecekim35 benimde geç döllenme oldu sadece normal adet tarihinden hesap yapmıyorsun o kadar yani asla sorun değiş hatta kese bile gözükmemişti şu an 36 haftalığız
Gozdecekim35 Bir sıkıntı yok şuan bebeği ve kalp atışlarını görsek tabi ki içim rahatlayacak🥹 salı gününe kadar içim içimi yer :)
momofatlas34 Benim de geç döllenme olmuş sat a göre 1 hafta geriden geliyoruz, hiç kafana takma canım biraz erken öğrendiğimiz için ben de panik olmuştum kalp atışını duyacak mıyız diye herşey yolunda şimdi💕 sen de duyarsın stres yapma kendine 😘