Bebikoveannesi 26+2 deyim. Bugün doktor kontrolüm vardı. Bebeğim 810 gram çıktı. Normalde 900 olması gerekiyordu dedi doktor. Yapısal mi beslenme kaynaklı mi olduğuna üç hafta sonra tekrar bakicaz o zamana kadar hiç ara öğün atlama beslenmeme dikkat et dedi. Ben bu zamana kadar 5 kg aldım çok yiyemiyorum şu an o kadar vicdan azabı çekiyorum ki annelik çok başkaymis..Üç ay önce ne yiyorsam şimdi hala öyle besleniyorum porsiyon artmadı canım istemiyordu benimle aynı durimda olan var mı ? Nasıl beslenmeliyim? neler yemeliyim?
vesilece Bebikoveannesi Cumartesi sezaryenim var canım henüz 3 kilo ne yapsam zayıf kaldı 🤷🏼♂️ Önemli olan sağlıklı olması
tuba-berfin Muz , kabak çekirdeği , ıspanak, yumurta,yulaf,avakado,havuç gibi besinler kilo aldırıyormuş bebeğe anne karnındayken bunlarla beslenin bence ve süt ürünleriyle
Minigim38 Muz, süt, yogurt,yesil mercimek,kasar peyniri, günde 2 yumurta, sade soda, ben cici bebe ceviz süt muz bal karıştırıp gece yatmadan hemen önce içiyorum
Dilaraortacc1 Bebikoveannesi doğru söyle ki mesela kahvaltı yaptın 2 saat sonra 1 2 dilim karpuz kes ye bir de akşam yatmadan önce ye bu sırada paketli gıda yeme ki şekerin yukselip suyunu artirmasin ha bir de bebek kilosuna çok takılma bazen istediğin kadar zorla genetik oluyor benim bebegimin kilosu hep 2 hafta önde gidiyordu bir anda kilo aldirmayi durdurdu doktor yapısal sana cekmis dedi
Bebikoveannesi vesilece doğru söylüyorsunuz sadece insan işte vicdan yapıyor iyi bakamadim diye..Size hayırlı doğumlar inşallah sağlıkla kucaginiza alırsınız bebeğinizi..
Bebikoveannesi Dilaraortacc1 Tamamdır teşekkür ederim..Cevremdekiler de kilosuna takılma çabuk toparlar dikkat edince diyor bugün başlıyorum artık inşallah toparlar