bayanelaa 35 haftalığız ve cok dusuk olduğunu söylüyor sağlık ocağı, kan takılması gerekiyor ama doktorda bisey demiyor napacagimi şaşırdım 🤷♀️ Demir=21 Demir bağlama=>600 Hgb(tamkan)=7,58
Seymoshh bayanelaa bayanelaa kanı 7 nin altına düşerse takıyorlar ama demir serum takabilir dr nasıl yönlendirmiyor anlamadım benim hgb 9 du demir:20 demir bağlama:568 di özelde 1 doz serum takıldı dr doğum zamanında kansızlık bize sıkıntı çıkarabilir dedi ve takviye verdi senin durumun benden vahim tedbir almalılar haplarını düzenli kullanmıyormusun?
Serap-Yigit bayanelaa çok düşük. Benim hemoglobin 10 oldugu halde böyle doğum yapamazsın dedi doktor. Allah şifa versin iyilerle karşılaşın inşallah. Çok kolay geçsin doğum
bayanelaa Seymoshh valla bende anlamadım 🤷♀️ Sağlık ocağındaki doktor sürekli takılması gerekiyor diyor dahiliyeye yönlendirdi takmadı, kendi doktorum da bisey söylemedi ki ilk gebeliğimde takılmıştı ama bunda bisey yapmıyor 😐
Seymoshh bayanelaa cidden çok enteresan tamam devlette kriter var sınıra inmeyince takmıyorda kendi dr un nasıl cesaret ediyor🤷🏻♀️İnş sağlıkla atlatırsın bu süreci
Seymoshh bayanelaa halsizlik sürekli yatma hissi baş dönmesi gözde kararma keyifsizlik kalpte çarpıntı vs bir sürü yan etkisi var maalesef
bayanelaa Seymoshh ayyy hepsi mevcut suan yataktan kalkamıyorum 🤦♀️ Bide 5 yaşında bi çocuğum daha var yetişemiyorum artık
bayanelaa Serap-Yigit inşallah doğumdan önce takar doktor o zaman ne diyim 😔 sağlık ocağı dahiliyeye gönderdi oda takmadı 😐
Balrengii Iron up diye bi takviye vat canım durumun varsa hemen basla serumdan sonra, demirimu 37 den 160 a yükseltti 1 ayda