İki çocuklu hayattan doğum hikayemi yazmak yeni nasip oluyor bana da yazmak nasıp oldu çok şükür 🙈bu benim ikinci hamileliğim kızlar ilki erken doğumdu tıp 1 diyabet hastasıyım 32 haftalık doğum yapmıştım kızımı suyum gelmiş ve fark etmemiştim o yüzden o korku içimde hep vardı ya yine fark etmezsem diye gel gelelim bu hikayeme 💜 ben zayıf hamile kalanlardanim 40 kilo ile başladığım bu serüveni 65 kilo ile kapattım çok fazla kilo almıştım çok zorlanıyordum mesleğimde aşçılık olunca doktorum seni çalıştıramam bu halde boğazını tutamiyorsun deyip rapor yazdı fakat evde durdukça daha da kilo aldım ve gerçekten çok zor gecti benim için 🤦 eşim iş gereği Kuşadasında bense ankaradaydim çok korkuyordum doğuma yetisemicek diye 🙈 35 haftada altımda feci bir şekilde baskı hissettim kontrol amaçlı doktora gittim o da ne doğum sancılarım başlamış açıklık 3 cm olmuş çoktan doktorum bebeğin çok küçük dogurtamam dedi bir gün hastanede yattım serumlarla felan durdu ama ben hastaneden çıkışım yapılırken 4 cmdim hazırda bekliyordum yani 🥺 ha geldik ha gelcek derken 2 hafta evde sancı çektim ama düzene girmiyordu bı turlu 🥺 37 haftalık olduk bekledik tam 37+0 da 17 Ağustosda kontrolüm vardı bu arada benim doğum günümde 17 Ağustos sürekli gülüyordum ya bugün gelirse diye öyle de oldu o yüzden eşimde geldi ne olur ne olmaz diye ankaraya🙈 17 Ağustos sabah 5.30 da bı gariplik ile uyandim mutfağa gittim eşimde uyanikmis canım süt istiyor dedim aldım oturdum ama o da nee 😂 bı anda suyum geldi unutamiycagim tek an bu olucak cidden o kadar korktum ki bı anda güm diye indi ve suyla birlikte de öyle sancılar geldi ki Allah’ım o da ne dayanilcak gibi değil (kızım da 18 saat suni sancı aldım bu kadar değildi) hazırlandık hastaneye geçtik doktorum hazır beni bekliyordu gittim 5 cm dedi ama bende bı ağrı sadece ağlıyorum fotoğrafçıyı arıyoruz ulaşamıyoruz ona daha çok ağlıyorum 😂 dedim ki ben epidural istiyorum demez olsaydım gerçekten boşu boşuna sırtımda iğne oldu 🤦 doktorum geldi baktı dedi ki ceren doğumun çok hızlı ilerliyor bence gerek yok doğumu yavaşlatır ben inat etmişim hiç vazgecermiyim illa yok hocam takalım ben dayanamıyorum diyorum 😂neyse takmaya geldiler ebe takılmadan tekrar baktı dedi ki 7 cm e kızım baya ilerlemissin vazgeç işte ben hala vazgeçmiyorum epidural takıldı ilaç basıldı ebe tekrar geldi o da neeeeeeee bebek gelmisssss hemen apar topar goturuldum ben bağırıyorum o sırada eşimi de getirin oda girecek doğuma görsün ne çektiğimizi diye fotoğrafçıya hala ağlıyorum bu arada doktorum dedi ceren bana güven her anını çektircem ben dedi ve gerçekten öyle oldu doktor çok önemli imiş ❤️ 17 Ağustos 11.29 da oğluşumla kavuştuk hemde kesisiz dikişsiz mükemmel bir şekilde ❤️ ama ben boşu bosuna epidural aldığım ile kaldım doğumdan sonra ilk bir hafta sırt ağrısı yaşadım fakat şimdi geçti biraz uzun oldu hakkınızı helal edin ❤️umarım bekleyen bütün anneler sağ salim kavuşur yavrularına ❤️