Öncelikle hepinize merhaba hanımlar 😊 birgün buraya bende hikayemi yazacağım diyordum ve o gün geldi. Şöyle başlayayım; 40. Haftanın dolmasına üç gün kalmıştı doktora gittim sancım suyum vs hiçbir şey yoktu 40 dolsun doğdu doğdu doğmadı suni vereceğim dedi benim minik kendiliğinden gelmek istemedi neyse biz 23.08.22 salı sabahı tüm hazırlıkları alıp hastaneye gittik beni hazırladılar ama o gün bir sıkıntı vardı hissediyordum çünkü bebeğim hiç hareket etmiyordu bana suni sancı verdiler yok açılma olmuyor suyunu patlatmam gerek dedi ben hareket etmediğini söyleyince kakasını yapmış olabilir dedi ve suyumu patlattı dediği gibi de oğluşum kakasını yapmıştı seni sezeryana almam gerek dedi beni ameliyathaneye götürdüler ama ben nasıl oldum olanları duyunca birde sezeryan düşünmemisim hiç neyse beni spinal anesteziyle uyuşturduktan sonra doğum başladı oğlum 13:40 da doğdu gördüm ama koklayamadim yine bir sorun vardı çünkü kakasını yutmustu midesini yıkadılar daha birkaç dakika önce doğmuş olan minigimin. Çok şükür ki sonra onu odama getirdiler kokladım kokladım o kadar güzeldi ki. Teyzeleri biz şimdi 9 günlük olduk bile zaman nasıl geçti anlamadım hiç emzirdim uyudu şimdi. Bende çabuk toparladım kendi yemeğimi kısıtlı da olsa banyomu vs yapabiliyorum. Size çiçeği burnunda bir anne olarak tavsiyem kesinlikle bebeğinizin hareketlerini kontrol edin fark edin ne zaman hareket edip etmiyor mesela benimki yemek yediğim an başlardı o gün öyle olmamıştı ama tabi bu sizi korkutmasın hemen. Uyuyor da olabilir kuzunuz. Bizim hikayemiz böyle oldu çok şükür miniğim iyi ve annelik dünyadaki en güzel şeymiş. Allah’ım isteyen bekleyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲😊