Papatya000 Aptamil mamaya geçtik 2 saatte bir veriyorum Süt içmiyor belki 1 ,2 dakika emer oda zorla ağlıya ağlıya aptamil kullanıyorum diye kendımı kotu hıssedıyorum 🤷🏻♀️ ikizler bide kime sorsan emzir emzir diyor ben istemezmiyim emzirmeyi 😏
Edabykl Papatya000 mamayla desteklerken gogsunden yinede uzak tutma yani tabi bebek ac kalacak hali yok vericeksin mama ama surekli yorulmadan gogsunede tut onları belki alisabilirler bu sekilde gogsunuze eger bide zayif dogmuslarsa onlarin emme refleksleri az daha normale gore zayif oluyor o yuzdende emmeyebilirler
kalbimdekideniz Papatya000 biberonun akış hızıyla memeden gelen farklı olduğu için ondan istemiyor olabilir. Mama vermeden önce ilk önce göğsünüzü verin bebeğe. Alışır zamanla inşallah. Sütünüz yoksa da arttırıcı takviyeler var deneyebilirsiniz. Rezene çayı damla vs gibi. Bebek emdikçe çoğalıyor süt zaten. Meme ucunuz yoksa silikon uç alın ben öyle emziriyorum. Ve en önemlisi “aaa mama verme sakığğğnnn” diyen zır cahilleri dinlemeyin. Sen zaten elinden geleni yapıyorsun aç kalacak hali yok bebeğin. Kafaya takarsan sütün gelmez çok etkiliyor. Kimseyi dinleme bebeğine odaklan🌸
Semrasular Papatya000 canım bende 29 gün önce doğum yaptım eds yöntemi ile memeye alıştırdım sütlerim öylelikle geldi mamayı o şekilde verdim hem sütümü artırdı hemde memeye alıştı bebeğim. Şuanda mama veriyorum ama sütüm yeterli doyurmadığı için mama olarakta hipp combiotik olanı öneririm gaz sorunu yaşamıyorum kesinlikle hemen çıkarıyor.
Semrasular Minigindunyasi emzirme destek sistemi enjektörün ucunda ince bir kablo takılıyor bebek memenizi aldığı zaman o kabloyuda bebeğin ağzına veriyorsunuz hem sizi emiyor hemde mama gidiyor ağzına.