3273 Snyyvz54 kac haftaliksiniz bende merak ediyorum cinsiyeti, ama bakınca anlamıyorum daha küçük olunca, 10+1 haftaligiz biz☺️
2erkeksnnesi Snyyvz54 bende senden hamile kaldığın yaşı ve hangi ayda hamile kaldıysan o ayı rica edebilir miyim geçende bi arkadaş paylaşmıştı bakalım ne çıkıyor orda
Srn_83 Snyyvz54 erkek ☺️ Zaten erkek evladınız olduğunu biliyorsa ondan sölememiştir. Bazısı böle gereksiz tribe giriyor halbuki ne farkeder 😄
Snyyvz54 Melekk12 yaa nasıl anladınız ? Doktor bişey demedi çok merak ediyorum bende ☺️ Bi oğlum var birde kızım olsun istiyorum tabiki rabbim verdijten sonra kız erkek fark etmez ama ☺️
3273 Snyyvz54 maşallah doktorun tahminde bulunmadı mi, benim 12 gun sonraya gel dedi bakalim cinsiyet için diye meraktayım 😄
3273 2erkeksnnesi nasıl bakılıyormus ona bende bakayım ☺️ 26 yas temmuz ayında gebelik oluştu cin takvimi gibi galiba
Snyyvz54 3273 yok hayır tahminde bulunmadı ayrıca bazılarında ikili testte belli oluyormuş sanırım bişi denilmedi☺️
3273 2erkeksnnesi ya nasıl hesaplama yapılıyormus peki merak ettim, cin takvimine göre bu şekilde kiz çıkıyor da😄
yagmurefe 2erkeksnnesi banada bak Allah rızası için çok merakdayim😃🤗🤗 25 yaş haziran ayında hamile kaldim
2erkeksnnesi Tuba11 söyle canım seninkine de bakim geçende bi postta gördüm Azeri bi bayan paylaştı canım takvimi doktor vermiş ona da
muallimehanimmom5 2erkeksnnesi kuzum bana da baksana yaşım 31 mayısta hamile kaldım Cinsiyetimiz erkek bakalım ne diyecek o takvim
Kizilicee 2erkeksnnesi ay banad baksanaaa 14.11.1997 dogum 25 yas son adet 31 temmuz agustosda hamile kaldim