Eminedilanim Merhaba kızlar doktorada gittim ama herşey gayet iyi sıkıntı yok ama 21 haftaya girdim ten sonra başladı ağrı makatta ve vajinada agri sizdede olmusmuydu
Seraykaraca Eminedilanim bu bahsettikleriniz bende de var 26+4 haftalık benimde 😕 önümüzde ki hafta bende kontrole gideceğim inş sorun yoktur. Normal karşılanıyor bebek büyüdüğü ve baskı yaptığı için ama insan endişe etmiyor değil tabi..
Celiktss Eminedilanim kuzum şimdi doktordan geldim. Sana da haber vereyim dedim.. Sağ alt karın kasıklara iyice baskı başladı. Batmalar falan da olunca bi muayeneye gideyim dedim. Vajinal ve karından baktı.. bebeğin çok hareketli dedi. Normalde makat geliş pozisyondan baş aşağıya dönmüş. Döndüğü için ağrı yapmıştır dedi. Nolur nolmaz diye nst bağladı sancı mı diye. O da normal çıktı.. Bebek iyice büyüdüğü için dönüp durdukça biraz ağrı batma olur . Korkmana gerek yok dedi
Celiktss 23.haftadayım. Benim de kontrolüm salı günüydü hiç bi sıkıntı yoktu şükür ama vajinada batma, hafif sızlamalae bende de var.. bebeğin pozisyon makat gelişti.. ayaklarıyla baskı yapıyodur belki diye düşünüyorum
Eminedilanim Celiktss ayni sevinç heycan gitti endişe yapıyorum yeni geldim dr dan sıkıntı yok tahlil verdim temiz niye böyle oldu anlamadim
Celiktss Eminedilanim bebek gittikçe ağırlaşıyo,kemikleniyo, yer değiştiriyo, muhtemelen normal bunlar ya. Bayağı da hareketli bide benimki. Hiç durmuyo yerinde. Ayaklarıyla falan baskı yapıyo diye tahmin ediyorum. Yoksa ultrasonda illa bişey çıkardı
Eminedilanim Seraykaraca ben apar topar acile gittim ağlayarak dr çok iyi güzel baktı magnezyum yazdı allah büyük korkuyorum tup bebek bide endişe icindeyim
Seraykaraca Eminedilanim Allah korusun bebişlerimizi 🙏🏻 magnezyum bende kullanıyorum. Benimde erken doğum riskim var bende en ufak bir ağrı veya sızlamada panik yapıyorum. Gerçi önlemini aldım ilaç kullanıyorum, takdir Allah’tan. İnşallah sağ saglim sağlıkla alırız kucaklarımıza 🙏🏻