Hatice_akc Rabiaaaa evet evet en cok ikisi tercih ediliyo aklinda kalmasin 2 sinide deyerlendir serife hanim da sira problemi yok saat 9 da gittigin zaman kendi hastasini randuvusuz kabul ediyor 9 ay ona gittim ben
Rabiaaaa Hatice_akc ya çok iyi son haftalarda sıra bulmak zor olur yani benim ilk hamileliğimde öyleydi 40.haftada doğum yaptığım için 2 günde bi gitmem gerekiyodu ve sıra bulmak çok zordu öyle bi durumda madur etmez o zaman şerife hanım
Hatice_akc Rabiaaaa hayir asla etmiyor persembe ve cuma gunleri nobeti var polikinligi olmamasina ragmen dogum salonuna gittiginiz zaman yardimci oluyor
Hatice_akc Anneee-68 cogu zaman sira almadan gidiyorun ilk 2 kontulumde sabah 6 da gidip matikten aldim daha sonra da 9 da gidip sira alamadigimi kontulonumun oldugunu soyledigimde hep yardimci oldular sagolsun ❤❤
Zehross03 Azkaban ben araştırma içerisindeyim henüz daha kalp atışını duymadım isa bey suda dogum yaptırıyor galiba doğum fiyatları ve muayene ücretleri nasıl
Azkaban Zehross03 muayene için en son 165 ödemiştim hala öyledir sanırım. Doğum fiyatlarını henüz hiç araştırmadım açıkçası. Ben çok ani bir şekilde önüme çıkan ilk doktora gitmek zorunda kaldim o da İsa bey oldu. Ama çok memnunum şahsen. Şansım oldu.
Rabiaaaa Hatice_akc sağol canım böyle bi bilgi verdiğin için randevu bulamadığımda kullanırım bu bilgiyi ☺️