Anonim11 Kızlar acil doktor önerir misiniz. Memnun kalanlar yeni hamileyim tavsiyelerinize ihtiyacım var.
gorkemcim Anonim11 medicana hastanesinde muzeyyen hanima gidiyorum 29 haftalik hamileyim gayet memnunum cok tatli ve icten bir doktor. Profesor olmasi da cabasi :)
Aalleeyynnaa Dr Senem alkan akalın Nilüfer - Lotus plaza da 7 hastane ile anlaşması var, çok memnunum 😊 Bu arada hayırlı olsun bebişiniz 🌼
Aalleeyynnaa kadah özel kliniği var, 7 hastane ile anlaşması var bütçenize göre siz seçiyorsunuz hastaneyi
ozge123_ Anonim11 evet yogun ama normal muayenelere başladığında aradan da olsa randevusuz bakıyor hıc bı zaman hastayı gerı gecırmez pozıtıftır beklemek sartıyla randevusuzlara bakar
Nazolinda Anonim11 medicanada yoğun olmayan doktor nerdeyse yok denecek kadar az :) , bende medicana Pınar Hanım’a gidiyorum😍
ikra06_09 Dr feyhan kaylar kükürtlü aka plazada kliniği var çok ilgili çok detaycı anlayışlı bir kadın çok memnunum
Anonim11 Nazolinda 10 günde tekrar ücretlendiriliyor ben bu sebepten doktorumu değiştirdim özel kliniğe gidiyorum eğer erkende gebelik iyi düşünün derim