Anneolmak188 Deneyen varmı kızlar idrarı bi kaba yapıp üzerine karbonat ya da domestos döküyormuşuz köpürürse erkek köpürmezse kızmış 😂
Selamcanim Anneolmak188 yok yok inanma. Bana da testlere para verme idrarına karbonat dök köpürmezse hamilesin gibi birşey demişlerdi. Eşimde hamilelikten sonra nolur deneyelim dedi ve sonuç tam tersi çıkmıştı. 🤣🤣
Anneolmak188 Selamcanim dün için kusura bakma gergindim senin yorumunda bana ters geldi o an kimseyle küs kalmak istemem yok kız zaten inanmıyorum böyle şeylere instagramda video atmış biri gördüm herkesfe aa evet oldu falan demiş bide çin takvimimi ne varmış onda da çıkıyormuş falanda merak ettim komik geldi
Selamcanim Anneolmak188 yok önemli değil. Hormonlardan hepimiz gerginiz. Ben seni düşündüğüm için dedim hastaneye git diye. Allah korusun bebeğine birşey olmasın diye. Yoksa problem yoktur. 🙏🏻 Çin takvimi olayı çoğunda doğru çıkıyormuş öyle duydum bilemem de. Bende erkek çıktı o takvimde ama gel gelelim kızçem olacak. Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah. Hayırlı olsun evlatlarımız. 😍
Anneolmak188 Selamcanim amin inşallah 🙏 kız çok farklı bence erkek evlatta güzel hayırlı ama kız nebiliyim ❤️ Bende bugün kan vericem tekrar belki kese falan görürüz
Baltopu2 Evet hanımlar kendimi ifşa ediyorum,malesef bu rezilliği denedim 🙈Allah’ım çok saçma ama yaptım ona göre kızım olcak gorecz bakalım 😂😂