Sehrbnon122 Fatma-onal yaa bende mecburi sezeryan olurum ama tek olsaydı yinede bende isterdim sezeryan normal dogum dan cok korkuyorum
tugbacns Sehrbnon122 herhangi bir ilaç kullandırmıyor mu doktorunuz ben hamilelikten önce yıllardır nexium kullanıyordum. 12. Haftaya kadar bıraktırdı doktorum ama daha sonrasında devam edicem. Çünkü çok fena mide ağrıları yaşıyorum ve yemek borum acıyor asitten tahriş olduğu için.
Sehrbnon122 tugbacns hayır canım ben ilaçlardan artık geberdim bu yüzden gaviscon surup tek aldım o kadar
Merve201119 Sehrbnon122 Günlerdir gözlerim senin postunu arıyordu cicegim😁😁😍iyi az kalmış bak ne güzel tadını çıkar hamileliğin sen beslenmene dikkat edersen bebislerinde kilo alır merak etme bir bakmışsın kucağına almışsın zaman hızla geçiyor valla🥰
Sehrbnon122 Merve201119 he kız ev taşınma telaşında fazla bakamadım foruma bi post açayım dedim bugun nasılsın sen nasıl gidiyor hamilelik cocukların nasıl 😂😘😘
Seyma0323 Bende 25+2 oldum alişverişe full gaz devamm😍 Ama benim tek, ikizleri çoook seviyorum😍 Ne güzel kız ikiz bebek arabasi, evde iki tane beşik😍😍
Sehrbnon122 Seyma0323 hem kız hem erkek elbiseleri falan gagaha cidden güzel bende artık baslayacam alışverişe
cansualisa Sehrbnon122 öyle bir korkum yok çok sukur bol bol dua ediyorum sende öyle yap kuzum Taktir Rabbimin 🌺 güzel şeyler düşün bende yavaştan kıyafet almaya başladım 19+4 olucaz 3 saat snra büyüyoruz elhamdulillah internette tur atıyorum Lcw de güzel indirim yakaladım 375 TL 125 indirim birde kredi kartıma 100 TL extreme yansıcakkk kampanya baya indirimli geldi tabi eksik çok 2 tane olunca
Essraanil Gny18 ah ben de tek yumurta ikizlerine hamileyim henüz 7 haftalığız o günleri görürmüyüm acaba🥺 inşallah sqğlıkla zamanında kucağınıza alın siz de kuzularınızı😍🙏🏻
Gny18 Essraanil ay canım benim selametle gelsinler 🤲🏻 Görürsün canım inşallah. Bende daha 10 haftalıkken başka ikiz annelerine o haftaları görür müyüm diyordum zaman öyle hızlı ki 😍🥹
Sehrbnon122 Merve201119 gaviscon surup sadece içiyorum biraz iyi geliyor, hap yazacaktı istemedim zaten 3 tane ilac kullanıyorum vitamin hapı falan omega3 hap ve ilaçlardan iğreniyorum diye istemedim