Kr41 14+3’üm. Hala sabah kusuyorum. Akşama kadar da bulantım oluyor. İlaç bile kar etmiyor. Bir şey yiyemiyorum.🤦🏻♀️
Umutluanne1 Kr41 aynıyız 14+3 üm ve kusuyorum hâla. Akşam yemeğinde yediklerim 1 saat midem de durmuyor . Bebek nasıl besleniyor bilmiyorum oturdum ağlıyorum sinirlerim bozuldu iyice bebeğime bişey olacak diye ne zaman geçecek bilmiyorum
_orhanbusra01 Kr41 Siz böyle dedikçe korkuyorum bend 11+3üm 7.haftadan veri inanılmaz bulantım oluyor dört gözle sizin haftalari bekliyorum bend belki gever o zaman diyeee 🙄😂😂
Kr41 Elif_3434 tuzlu şeylerde yiyorum etki etmiyor. 7.haftadan beri aynı. Hiçbir ilaç da kar etmedi🤦🏻♀️
Umutluanne1 _orhanbusra01 umarım senin ki bizimki kadar sürmez . Kusmanın verdiği kötü hissi de geçtim insan bebek için korkuyor yaaa
Umutluanne1 Mucizex 2 prilam +1 metpamid bile kesmedi benim . Peki sizin kusmalar oluyor mu prilama rağmen
Mucizex Umutluanne1 evet bebekler baskı yapıyor kusuyorum yinede ve mide yanmasıda bulantı yapıyor inş sizin erken biter benim gibi olmaz
2Meyve- Kr41 8+4 deyim berbat bir durumdayim . Birde 2,5 yaşında oğlum var onunda daha zor geviyor bu dönem 😭 oğluma hamile iken hiç bir şey olmamıştı ama bu ikinci hamileligimde mahfoldum . Eşimde askerde daha kötü etkileniyorum 😔
Esmer07 Kizlar cok fazla bulantim oluyodu prilam kullandim hic etki etmedi ama doktorum zofer diye bi ilac yazdi 4mg sadece sabahlari iciyorum ve mukemmel etkisini gordum
minikerdeminannesi Kr41 bünyeye göre değişiyor demekki benimki 14. haftaya girince direk kesildi sonra ara ara kustum ama nafir yani, cinsiyeti erkek bebegimin