enguzlhayalm_13 Doktor 3 tane folik asit yazdı bunlardan birini al dedi bunlara benzerde alabilirsin dedi.Bunlardan birini kullanıpta memnun kalan varmı aranızda? İmom çok duydum onumu alsam acaba doktor oda olur dedi.
Novaa enguzlhayalm_13 İlk 12 hafta folidays kullandım. Aktif olan folat formunda ve ayrıca iyot içeriyor. Folat formunda olan herhangi bir markayı da kullanabilirsiniz. İmom ın çeşitleri var size önerdiği folik asit olan versiyonu sanırım. Multivitamin olmayabilir.
Ozlemtastekin İmom, inofolic ve pregnom en iyileri bence, imom gebelik öncesi uzun süre kullandım.Şu an gebelik sürecimde de pregnom devam ediyorum.Tavsiye ederim.🦋🙏
enguzlhayalm_13 Novaa bütün vitaminler folat formunda değilmi ? Ben pek bilmiyorumda folat formunda olması gebe kalmak için dahamı iyi ? İmomun 3 çeşiti var imom latte imom omega imom primo sanırım süt yapıcı gebelikte en sonuncusuda gebe kalmaya yardımcı sanırım.
Dilaraortacc1 enguzlhayalm_13 evet polikistik over var bende sadece 1 kutu kullandım hayatımda ilk defa düzenli regl oldum ciddi anlamda çok iyi gelmişti zaten 3 ay art arda regl oldum 6. Ayin basinda 6 haftalık hamileydim
Novaa enguzlhayalm_13 Bütün folik asitler folat formunda olmuyor ne yazık ki sentetik folis asit içeriyorlar. Detaylı içeriğe bakmak gerekiyor. Mthfr genlerde mesela mutasyon varsa folik asit aktif değilse vücutta emilemiyor. Imom primo da folidays gibi gebelik öncesi ve ilk 12 hafta kullanılabilir.