Ebuli3454 minikmucizemmmmmmm Yaa ben aslında bu hurma değilde cennet hurması diye duymuştum büyük Trabzon olandan turuncu renkli 😀😀 ben ilk gebeliğimde çok yedim bu medine hurmasından ama yine de 40 haftada doğurdum sonradan da dediler yanlış hurma yemişsin 😀 ne bileyim antirik kuntirik işler 😀 bir doğurmadık gitti
Ormanmeyvelii Yemekten çok 7 8 adetini kaynatıp içmek daha çok işe yarıyormuş. Hemen açılmanız olursa onu bilemeyeceğim 🙄
minikmucizemmmmmmm Ebuli3454 ahhaha ben onu hiç duymadım yaa 😄 hep bunu duydum ama sadece hurma etkisi olmuyor anlaşılan 😂
minikmucizemmmmmmm Tugce3441 tek başına hurma yeterli olmuyor ama merdiven inip çıkmak, bol yürüyüş yapmakta yardımcı oluyor diye biliyorum. 🤗
Sabinaa minikmucizemmmmmmm ben hurma bekmezi yiyorum cok işe yariyormuş duydugum kadariyla bakalim gercekden yariyicakmi
minikmucizemmmmmmm Sabinaa hurma pekmezi nerden bulabiliriz, onu da deneyebilirim sizde işe yararsa tabi 🤭😄
Sabinaa minikmucizemmmmmmm bilmiyorumki canim bende ilk kez duydum hurma bekmezi bic yediyim şey deyildi kuzenim verdi banada,bakalim işe yarayacakmi)
Ebuli3454 Aysegulccc doğumu kolaylaştırıyor ve açılmayı sağlıyor diye biliyorum peygaöber sünneti işte haz. Meryem de hz. İsa yı doğurduğu zaman Allahuteala kuru ağacın dalından hurma ye emri vermiş. Sütü ve doğumu kolaylaşsın diye
Mlkysf minikmucizemmmmmmm bana doktorum 34.haftada günde 6 7 tane yemeye başla demisti tek sayı olsun diye her gün 7 tane yiyorum 😀
Gurbetkusu_43 minikmucizemmmmmmm Bende hurma ve Meryem ana eli otu çok işe yaradı. İnanca bağlı birazda. Neye inanırsan o şey ona dönüşürmüş misali😇. Ben günde ⅞ tane yiyordum benim ki mecburi doğum kararı olduğu için o sebeple baya yiyordum. Ama siz ⅘ tane yiyin.