qzm2022 Kizlar 27 haftalık hamileyim idrar yollarim da enfeksiyon varmiş 2 defadır antibiyotik kullandım halen devam ediyor geçmedi bol su icmeme rağmen artik psikolojim bozuldu erken doğum olur diye korkuyorum bu enfeksiyona çöźüm hic mi yok?😑
Minikfil qzm2022 benim de 16. Haftadan beri geçmeyen bi idrar yolu enfeksiyonum var , 3 kutu antibiyotik , fitil kullandık hatta bir gece hastanede yattım. Şuan 36. Haftadayım var mı hala bilmiyorum ama dediğiniz gibi her an doğum olabilir diye korkuyorum
Rabianurbudak qzm2022 canım malesef bende o dertten müzdaribim 30 haftalıkken ani sancı ile hastaneye gittim serum falan aldım enfeksiyonmuş geçen hafta yine gittim ilaçları kullanmama rağmen enfeksıyon geçmemiş dahada artmış 3+olmuş çok sancılanıyorum 2 günde bir hastanedeyim suan yıne ılac kullanıyorum ama gecmıyor allah açıl sıfalar versın
Anneeghh2603 qzm2022 benim de evlendiğimden beri ve evlenmeden önce de vardı evliliğimiz 8 ay oldu hemen allaha şükür hamile kaldım ve enfeksiyonum bir gün bile geçmedi ben de ne yaptıysam olmadı bilmiyorum ne olucak nasıl başa çıkıcaz bu enfeksiyonla
Bilgekpn Ya aynı durumu bende yaşıyorum hamileliği geç 1 yıldır evliyim balayında bi enfeksiyon kaptım hala geçmedi resmen 1 ayın 1 haftası geçiyor 3 hafta enfeksiyon oluyor napacağımı şaşırdım kullanmadığım şey kalmadı resmen ve şuan da antibiyotik kullanıyorum zaten erken doğum riskim var bu da yetmezmiş gibi bi de enfeksiyonum var
Bilgekpn qzm2022 malesef , biran önce bulunmalı hemde çoğu gebelik bu yüzden erken doğum ile sonuçlanıyor
Gamzeey1 Benimde ayni sekilde asla gecmiyor hamile olmadan oncede vardi enfeksiyonum hicbir sekilde gecmedi suan da da 34 haftalik hamileyim her gun nerdeyse akıntım ve kötü koku şeklinde yoğun geliyor bilmiyorum nolcak boyle
Beyhanertekin qzm2022 bende 29 haftalık hamileyim neredeyse 2 aydır bende de var kasintiyla başladı sonra kremle kasinti geçti ama surekli kotu kokulu akinti ve eşimle beraber olurken aşırı ağrı hissediyorum. İdrar tahlilinde çıkmış ama henüz doktora tekrar gidip gösteremedim evde bol su içiyorum ama yok geçmiyor