Nurfatma1 2 defa klomen kullandım ama yumurtalarım gelişmedi. İlk kullandığımda hiç yumurta oluşmadı 2. Kullandığımda en büyüğü 11 mm olmuştu siz yumurta sayısını artırmak için ne önerirsiniz
arirangg Nurfatma1 Yumurta sayısı artmaz ama var olanların kalitesi artabilir. Amh, fsh, lh tahlillerine baktırdınız mı? yumurta büyütmek için iğne tedavisi gördü arkadaşım iğneden sonra hemen hamile kaldı. İlk kullandığı ilaçlar işe yaramamıştı.
2022bebeki Nurfatma1 Sayısı değil ama kalitesini artirmak için ari sütü bal polen, zeytinyağında inciri beklettim günde bir tane aç karnina yedim, keçiboynuzu özü yedik eşimle beraber , yürüyüş yaptim bol su içtim çok şükür faydasi oldu 🤗
Nurfatma1 arirangg hormon testi yaptırdım onlarda sıkıntı yok çok şükür ama amh ya bakılmadı hiç. Arkadaşınız hangi iğneyi kullanmıştı ?
Burcu-2634 Nurfatma1 amh düşüklüğüm olduğu için tüp bebek tedavisi gördüm ama ilk deneme başarızdı instagram da bi sitede hayıt macunu gördüm aldım kullandım önce Allahtan sonra ondan mı kaynaklı bilmiyorum 3 ay sonra hmaile kaldım denemek istersen bi bak istersen
arirangg Nurfatma1 Sordum ama ismini bilmiyorum dedi maalesef ama bu iğneleri bir araştır canım. 2 çeşit ilaçla olmadı iğneyle oldu onunki. Doktor demişti ki iğneyle de olmazsa aşılama, tüp bebek öyle gider süreç
Burcu-2634 Nurfatma1 ben sorunumu anlatmıştım bana göre olan karışımı söylemişti sizde aynısını yapabilirsiniz geçmiş olsun Allah şifa versin
Nurfatma1 arirangg bana iğneli tedevi olmadan direk aşılamaya geç istersen vakit kaybetme 2 sene olmuş dedi doktor ama rahim filmi bile çekilmemişti ona güvenemedim rahim filmi çekildim geçen gün biri açık biri kapalı çıktı şimdi doktordan iğneyle tedavi olmayı isticem
Nurfatma1 arirangg evet canım çok şükür değerleri güzel benim sıkıntı yumurta büyümüyor bide zaten tüplerde sıkıntı varmış işte
arirangg Nurfatma1 Canım doktor şöyle demişti: spermde sorun olmadığı müddetçe yumurta varsa bebek olur. Ama doğal yoldan ama tedaviyle illaki olur. Sen elinden geleni yap. Allah nasip eder inşallah 🌺