Seyma0323 Nskyhn normal bebek battaniyelerdenmi canim? Ikisinide alicam bakarız artık ama dediğiniz doğru.. ne biliyim annemden cevremden hep gördüğüm için
Nskyhn Seyma0323 evet canım eskiden öyleymiş ama şu an uzmanlar falan hiç önermiyor. Annem de kendisi bana yorgana bir süre gerek yok dedi
babybmom20 Nur8sonmezz canım bence ufak beşiklerden alma benim evim çok küçük bir oda daha var ekstra ama orası dolu o yüzden oda yapamıycam zaten şimdi ayrı odada kalamaz eşim de tayinci yani kendi evimiz değil bende kendi odamıza park yatak aldım hem uzun süre yatabilir hemde fiyatı uygun park yataklara bak bence
babybmom20 Nur8sonmezz yaa olsun nasip öyleymiş ne diyelim yine kendi odasına da park yatak alabilirsin ilerde atman satman da gerekmez başka çocuğun olursa saklaması kolay bir yatak diğer bebek için de kullanılabilir olursa eğer çoğu ayrı oda yapan anne mobilyadansa park beşik tercih etmiş yine sana da öneri olsun
babybmom20 TospilikVeAnnesi canım kış bebeği kışın ortasında doğacak nasip olursa napıcaz bende emin olamıyorum
TospilikVeAnnesi babybmom20 inceden yün yorgan yaptırmıştım onu kullanırım diye ama o bile kalın geldi. Peluşlü bi battaniye vardı tv battaniyesi tarzında onu kullandım hiçte üşümedi. Bazende polar hirkam vardı onu yorgan niyetine üstüne örtüyordum sıcacık tutuyordu. Yorgan asla kullanamadım. Şu an 2 yaşında bu kış bile zar zor kullandım hep üstünü açıyordu
Nur8sonmezz babybmom20 evet odasına park yatak şeklinde yapmak hayalim inşallah nasip olur yapabilirim ♥️
Novaa babybmom20 Ben yenidoğanda nevresim vs önerilmediği için anne yanı beşiğine e-bebek ten 4 adet lastikli çarşaf aldım. Bir hayli uygundu. Bir de sıvı geçirmeyen alez aldım. Mevsime uygun olan kundaklı uyku tulumuyla yatıracağım.
Novaa babybmom20 Evet. Trendyol da da var modeller. Ben owli marka almayı düşünüyorum. Farklı formatlarla 36 aya kadar kullanılabiliyor.
Kuzununannesii Ben 1 tane alez ve 2 tane nevresim takımı aldım. Alez i e bebekten aldım. Bence bebek için şart alez. Oldukça da beğendim baya korumalı gözüküyor. Nevresimleri de english home dan aldım. 200 TL ve çarşafı lastikli.