Vicky Kızlar, yardım edin.. 38 haftamız bitecek bebek daha doğum kanalına girmemiş, doktorum normal dogumda ısrarcı en son sezeryanı düşüneceğiz diyor. Ve açılmamız hiç yok. Neler yapabiliriz acaba ? 🙏🏻
Dilaraortacc1 Vicky 39+4 teyim dün çatı muayenesi oldum 1cm.bile açıklık yok bebekte doğum kanalına paralel duruuyor sordum doktora ben ne yapabilirim diye o senlik bir şey değil bebeğe kalmış dedi perşembe günü suni sanci verilecek.
gulsah_12 Vicky benmde bir haftadır 1 cm açıklık var ne yapım diye sordum sadece yürüyüş yap dedi bır haftadır elımle yerleri sılıyorum ama aynı açılma olmamıs ☹️
KarTanemin Vicky 40 haftayız tık yok 😁 Hurma, ananas, böğürtlen çayı, squat, merdiven, yer silme Ama en önemlisi kendini rahat bırak dedi doktorum
Padfoot Vicky hergün yaptıklarımı anlatıyorum Hurma kaynatıp suyunu içip hurmaları yeme Ananas yeme Sıcak suya oturma Pilates Squat Yürüyüş Merdivenleri ikişer çıkma Activating labor
Vicky Dilaraortacc1 Bana doktorum günde 1 saat yürüyüş yapıyordum yetmez, sabah öğlen akşam yapacaksın. Her yemekten sonra da squat eğil kalk yapacaksın dedi. Eğer olmazsa bu hafta doğum sonraki süreç seni daha cok yorar dedi. Bende istiyorum pıt diye dogurmak ama napiyim bizim kızın gelesi yok 🤭
Canpolat Vicky Sabah güzel bir kahvaltı bu saatlerde bir kupa adaçayı yanına 7 hurma kaynatıp hep hurmaları hem bir kupa suyunu içiyorum.Akşam da yatmadan bir kupa adaçayı üstüne maden suyu meyve yiyorum 😀Gün içinde hareket ediyorum evin içinde ve oturup kalkıyorum 😀En son bir hafta önce 2 cm açılmam vardı belki bir ihtimal 😀Bizde 39 oluyoruz bu gece 😀Ha bide yürüyüş yapıyorum 😀
Duygunas Vicky ben hep sola yattım etkisi çok doktorum da dedi sola yat ters bebeğin diye düzelmişti bide hareket egzersiz rahmi gevşetşyor diye bebek inermiş ben öyle biliyorum açılma içinse ise suqat ve yürüyüş ve ilişki
gulsah_12 KarTanemin açılmanız varmı benm bir haftadır aynı ya bide çatı muanesinde üst kemiğim basıkmış normal doğum zorlar dedıler napcagımı blmıyorum Allah a emanet gidiyor günlerimiz 🙈☺️