Nskyhn Anneolmak188 aklıma ne gelirse 😂😂 neye ihtiyaç varsa daha doğrusu. Mesela en son doğum gününde oyun almıştım 😂 scarbble , monolopy almıştım. Her gün akşam oynuyorduk çok mantıklı iş yapmışım 😂
219Eyll Anneolmak188 ben tıraş seti aldım .tıraş köpüğü losyonu ve jiletin ucu değiştirilebilir tıraş bıçağını aldım .asker olduğu için hergün tıraş olmak zorunda .çok beğendi tam ihtiyacım olan şeyleri almışsın dedi .
Dilaraortacc1 13 subat kocamın doğum günü her sene genellikle kışlık biraeyler alıyorum hem işine yarıyor bu sene de panduf alcam😂😂😂 sende Saat Tesbih Cüzdan Telefon kılıfı Tişört gibi şeyler alabilirsin ve bence doğum günü pastasını kendin yap çok hoşuna gider
Anneolmak188 Dilaraortacc1 ben aşçıyım zaten yapıcam 😂😂 bide hediye istiyorum kazak falan alayım ozaman
Fadiik Ben hediye almam eşim hazır pasta yemez pastasını yaparım onunda çok hosuna benim doğum günümde o asla pasta almaz bı hediye alır o kadar
Dilaraortacc1 Anneolmak188 aynen giyebilecegi bir şey daha mantıklı sevgiliyken sus eşyaları falan alıyorduk işte hepsi duruyor kıyafet iş görüyor en azinsan 😂
Deletedmom_110 Anneolmak188 aynen benimkinin de ilk doğum günüydü evliyken güzel bir marka saat aldım masayı mum gül yaprakları falan süsledim pastayı kendim yapacaktım vaktim olmadı hazır aldım fikir olsun sana da❤️