Gltanesi Hanımlar son iki aydır sürekli mide yanmam var kime diyorsam çocuğun saçlı ve kıllı olacak diyorlar böyle birşey varmı mide ile çocuğun kıllı olması ne alaka
girl_boy_annesi Gltanesi kızım da 20. Haftada başladı Doğumda ıkınır ken bile midem yandı ama kızım kel doğdu 🤣
-MinikveAnnesi- Gltanesi alakası yok bence bebek midenin orda olursa kafası vs o zaman baskı yaptığı için yanma oluyor
Cnslrsln Gltanesi hamileliğimi öğrendiğimde henüz 5 haftalıktı ve o sıralar aşırı mide yanması yaşıyordum o gün bugündür de yaşarım o zaman ben bir maymun doğuracağım :)
Gltanesi -MinikveAnnesi- bebek sol tarafimda hep kafası resmen mideninustunde bişey yiyemiyorum baskidan
Deletedmom_110 Gltanesi benim aşırı derecede midem yanardı saçlı olaack derlerdi inanmazdım bebeğim çok saçlı doğdu 🤭🤭
tuba-berfin Yengem hamileliğinde mide yanmasından mahvolmuştu yeğenim sapsarı vücudunda tek bir kil yok saçı bile yoktu 😂
Gltanesi tuba-berfin benimde umudum o yönde eltimle beraber hamileydik kaynanam rüyasında esmer kıllı bebek görmüş hep diyor bakalım kim kıllı doğuracak diye eltimle kaynım esmer çocukları kumral ve kılsız doğdu benle eşimde beyaz tenli ve kılsız bir yapıya sahibiz mide yanmamin olduğunu soledigimde kaynanam diyor kara ve kıllı çirkin çocuğu sen doguracaksin diye tutturuyorlar o ile gorumcem
Mutluhatun Gltanesi son iki ay mide yanmasından ağlıyordum uyuyamadığım için koltukta oturup uyukluyordum 🥲🫠 Sonuç pek saçı olmayan bir erkek bebek😂
-_Esra_- Gltanesi Bir tane geçir ağızlarına Bu hurafeler yüzünden beni de hipnoz ettiler zor çıktım etkisinden, Bebek son aylarda mideye baskı yaptığı için mideyi daralttigi için haliyle midede yanma reflü vb . Olabilir, kıllı bebek ne alaka ruh hastalari
Gltanesi -_Esra_- hiç sorma özellikle görümcem hep diyor kendisininde çocukları kıllı doğmuş seni kide öle olacak deyip duruyor
Yasolinnn Eskiler öyle biliyor malesef öyle denmiş çünkü onlara da. Benimde yanmalarım 7.haftada basladı annem diyorduki ohoo daha saçlanınca napcan sen😂 anne dedim onun saclanmayla değil hormonla ve mideye yaptığı baskıyla alakası var. Ama iflah olmuyor hala saçlanınca mide yanması olacagı yönünde inancı