Babylovebaby Merhaba kizlar progestani toplamda 5 gündür filan kullanıyorum günde 3 kere ama idrarda koku yapıyor birde yanma oluyor önceden böyle bir şey yoktu.Bir de progestanin ağrıları azaltma gibi bir şeyi var mı bana gecen hafta plasenta biraz aşağıda denmişti hafif lekelenmem olmuştu ama kasik ağrıları ve rahim batması yaşıyorum henüz vitaminlere de başlamadım yarın doktoruma gideceğim nasipse başlayacağız 19haftaligim buarada
Enchantress Babylovebaby daha önce progestan kullandım aynı zamanda idrar yolu enfeksiyonum vardı internetten araştırdığım kadarıyla artmasına sebep oluyor diye görmüştüm doktorunuza danıştınız mı
Balimbebek44 Babylovebaby bende dun başladım dr dedi vajinadan gunde 2 sefer yapacaksin diye. Koku var ve 10 dk sonra falan camasirima hep erimis sekilde geliyor bu normal degil mi ?
nilsmomy Babylovebaby bende fitil kullanıyorum ve iğne. Enfeksiyonum zaten vardı aynı zamanda antibiyotik içiyorum. Benim tek sorunum fitil yüzünden olan amansız akıntı baş edemiyorum valla. Ama koku vs yok
Sans45 Babylovebaby bende kullanıyorum yanma oluyor yaparken bugünde sarı akıntı geldi kıvamlı sende de oluyor mu
teachering06 Koku değilde, gece koyuyoruz sabahs akmış oluyor ya, vajims girişinde birikmiş oluyor benim o yakıyor, tuvalete gidip yıkayıp silince geçiyor
nur_seyma Doktorum alttan almayı uygun görmedi bende kullanıyorum ama ağızdan alıyorum çok zorlanıyosan öyle yap bence
Melikee5 Canım ben kullandım koku ve yanma genelde enfeksiyon belirtisi onun içinde günde en az 3 litre su iç geçer. Bende de bir ara yanma oldu doktorum ateşleme ve titreme olmadığı sürece korkma dedi bol bol su iç dedi
Babylovebaby Balimbebek44 senin ne şikayetin vardı canım başladınız.Ben fitili koyduktan sonra bir saat kadar uzanıyorum ama ona rağmen gene akıntısı oluyor beyaz beyaz
Balimbebek44 Babylovebaby benimde gece peceteye az bisey bir kanama geldi acilin kadin dogumuna gittim bana bu ilaci başlattı canım
Babylovebaby Sans45 Çok çok sarı değildi canım takip et yinede yoğunluk fitilin fazlaliğı dışarı atiliyormus sanırım ondan yanma için de temizlige dikkat etmeye çalışıyorum çünkü fitil çok yağlı 😕Umarım sorunsuz atlatırız bu günleri 🌸
Burcu1101 Sans45 aynı dediğinizz gibi akıntım oluyor progestan dan önce yoktu yarın gideceğim doktora burayada yazarım ne derse
Balimbebek44 Babylovebaby progeston kullaniyorum gunde 2 sefer fitil olarak. Karnimin altlarinda agri oluyor idrar yolu enfeksoyonu olabilir diyorlar ama bence fitille alakali bisey
minigiminannesi03 Babylovebaby progastane normalde koku yapmaz ssdece akinti seklinde olur canim fazlası akar ben günde 3kere kullaniyorum ve doğuma kadar kullanacagim
Dlkzz Babylovebaby canım tam da boyle bir konu açtım ben fitil olarak degil hap olarak attım. İdrar yolu enfeksiyonum var malesef progestan mi sebep oldu bilmiyorum ama cok kötü bisi ya
Sans45 Burcu1101 bende şimdi gittim acile idrar testi verdim enfeksiyon var mı diye fitili atarkende yanıyor baya