MomSes Merhaba kızlar. Ben özel hastanede takipliyim. Doğum paketim vardı fakat bir hakkım kaldı. Ama Nst için daha 3 kez hakkım var. Sormak istediğim doktorun beni nstye yonlendirebilmesi için muayene girişi yapması gerekiyor mu
MomSes minikmucizemmmmmmm ya acaba sende mi medikal park takipliydin İzmit’te. Sanki öyle bir şey hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum acaba 😁
minikmucizemmmmmmm MomSes evet canım doğru hatırlıyorsun Ünal beye takipliyimm benim de paketim vardı hakkımın sonunu kullandım geçen hafta 10 gün geçmeden de tekrar kontrol aldım bugün gidicem 🤗
MomSes minikmucizemmmmmmm ben de son hakkımı cumartesi kullanicam sonra bı de kontrole giderim 38+6 da tüm haklarım bitmiş oluyor :(
minikmucizemmmmmmm MomSes sağlık olsun canım o zmana belki bebiş gelmiş olur üzülme 🤗 sen hangi doktora gidiyorsun
minikmucizemmmmmmm MomSes ben bugün gittim karnım taş gibiydi kasılmalarım başlamış 🙈 kızım kanala yerleşmiş bugün yarın gelebilir her an dedi. Senin kasılmaların var hissetmemissin dedi 🌸
MomSes minikmucizemmmmmmm aaa ne güzeeell. Sen hissetmiyor muydun peki? Ben şuan hiçbir şey hissetmiyorum. Bı de kaçıncı haftadaydin. Ben 37+3 şuan
minikmucizemmmmmmm MomSes bende 37+2 karnım sert ama ağrı fln yok yani şiddetli bı şekilde. Doktor ağrı eşiğin kuvvetliymis dedi bana ☺️
minikmucizemmmmmmm MomSes 34. Haftada başı aşağıdaydi kendini hazırlıyor demişti şimdi iyice yerleşmiş ☺️ umarım der canım 🤲🏻 bir sonraki kontrol için haftaya çağırdı ama 2 saate de, 2 güne de gelebilir hazırlıklı olun dedi 🤭