Merveebuluttt Kızlar altımda sıcaklık hissediyorum ve sonra peçete kadar su geliyo sarı akıntıyla 3 peçete koydum aynı şekilde su gelişi olabilir korkuyorum bugünde randevum var ama hemen gidicem galiba 🙏
Kaahvelii Merveebuluttt kötü düşünme canım benimde bazen oluyor akıntı geldiğini hissediyorum lavaboya gittiğimde akıntı ve ıslaklık görüyorum haftalardır böyle kontrollerde bi sıkıntı yok Ama sıcak sıcak oluşu düşündürdğ şuan profilini de inceledim riskli gebelik ve kaybın varmış Allah sana bağışlasın kızını ❤
melekarya Merveebuluttt kuzum hemen doktora git benim de 23. Haftamda rahmim kapalı olmasına rağmen kesem patladı başta anlamadım ama sonra farkettim sarı suydu bi test var onu yapıyorlar . En azından su ise enfeksiyon kapmasın bebeğin onlar önlem alıyorlar
Elibo Merveebuluttt inşallah enfeksıyondur suyunuz değildir bazen ileri enfeksıyondada söledğniz sekilde olabiliyor
sevda_cicegi11 Merveebuluttt içini ferah tut bebisinde hissediyo senin duygularını 🧡banada haber ver merak ederim
Merveebuluttt Edau9 sevda_cicegi11 Evet canım gittim kendi doktorum hastaneden ayrıldığı için başka bir doktoru tercih ettim açıkçası pek memnun kalmadım su gelişi olup olmadığını anlamak için test yapılması gerekiyormuş falan filan açılma varmı diyorum yok diyo nasıl su gelicek o zaman diyorum suda olmaya bilir diyo🤦🏻♀️
sevda_cicegi11 Merveebuluttt ay ne değişik doktor çubuk gibi biseyle bakıyorlar bildiğim kadarıyla su gelip gelmediğini
Elibo Merveebuluttt suyun gelmesının açılmayla alakası oldugunu dusunmuyorum sonucda orası tamamen kapalı bi bölge değil
sadett Ben 15haftalıgm bendende sureklı var Dr rahim büyüdüğü için beyaz ve şeffaf kokusuz akıntıya normal dedı.